Kore Hükümeti 2020'de 9 Milyon Dolarlık Fonla Blockchain Projelerini Destekleyecek

Kore İnternet Güvenlik Ajansı (KISA), 2020 yılında blokaj ile ilgili projelere 10,5 milyar won, 9,0 milyon dolar fon sağlayarak destek verecek, ancak kripto para projelerini veya kripto borsalarını desteklenmeyeceğini belirtti.
Ajansın Pazartesi günkü açıklamasına göre, Bilim ve BİT Bakanlığı altında bulunan KISA'nın bu tür bir desteğinin üçüncü yılı olacakPlanlar geçen hafta Cuma günü Seul'de düzenlenen bir toplantıda tartışıldı.
Gelecek yıl için yaklaşık 10 proje seçilecek, bunlardan biri veya ikisi birkaç yıl boyunca fon alacaktır. KISA'nın Blockchain merkezinin başkanı Min Kyung- sik'e göre, proje başına maksimum finansman 1.2 milyon $ olacak, dedi.
Hem kamu sektörü hem de özel sektör projeleri başvuruda bulunabilecek ve başvuruları, 20 Aralık'ta açıklanacak sonuçlarla 11 Kasım'a kadar sürecektir.
KISA, kripto para birimi projelerinin ve kripto borsalarının desteğini dışlarken, büyük finans kurumlarının projeleri için de kapıyı açık bırakıyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version