FED, Toplamda Bitcoin’den Daha Fazla Para Bastı!

Kripto Para sektöründe yakından tanıdığı isimlerden biri olan Dennis Parker’ın 21 Ekim 2019'da paylaştığı bilgiye göre; FED Eylül ayı boyunca ekonomiye 210 milyar dolar enjekte etti. Bitcoin’in toplam piyasa değerinin 150 milyar dolara yakın olduğunu düşünürsek FED, piyasaya oldukça yüksek bir miktar enjekte etmiş durumda.
Dennis Parker’ın verdiği bilgiye göre; FED bilançosu geçen ay 3.77 trilyon dolardan 3.97 trilyon dolara çıktı. FED’in öngörülerine göre bu rakam 2025 yılına kadar 4,70 trilyon doları bulacak.

Fed Sonrası; Kimse farkında değil ama büyük bir kriz kapıda!

Arzı arttırılamayan ve enflasyon konusunda daha dayanıklı varlıklar olan “Bitcoin ve Altın” yatırımcıların ilgisini her geçen gün daha da fazla çekiyor. Bu durumun başlıca nedenleri arasında itibari paralara olan güvenin her geçen gün azalması gösteriliyor.
Yorum yapanlardan sosyal medya fenomeni olan Parker, insanlara Bitcoin almaları konusunda öneride bulunurken büyük para kurumları bile bankacılık sisteminin ciddi sorunlar yaşadığı konusunda hem fikir dedi.
IMF’in geçtiğimiz hafta düzenlediği toplantıda Bank of England'ın eski yöneticisi Mervyn King, katılımcılara yaptığı konuşmada, dünyanın 2008’den daha büyük bir krize doğru ilerlediği ve insanların bu konuda adeta uyurgezer gibi davrandığını söyledi.
King, “Muhafazakar para politikalarına yapışıp kalarak ve bankacılık sisteminin güvenli olduğunu söyleyerek bu yeni krize giderken sadece uyurgezer kalırız” dedi.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version