CZ: “WeChat Şirketi Blockchain'i Kullanıyor!”

Sosyal ağlarda CZ olarak bilinen, Binance şirketinin CEO'su olan Changpeng Zhao, 25 Ekim’de Twitter üzerinden WeChat Pay’in faturalarını Blockchain’e kaydettiğine dair bir duyum aldığını söyledi ve blok tarayıcısına bir bağlantı ile ekran görüntüsünü resmi Twitter hesabından. paylaştı.

Tweet:

WeChat ikili mi oynuyor?

Binance'in CEO'su Zhao, WeChat’i kripto para karşıtı olduğunu iddia ederken bir yandan da Blockchain teknolojisinden faydalanmakla suçluyor. Belki de bu mesajında kripto paralara karşı duruş sergileyen WeChat’e blockchain teknolojisini kullanmasından ötürü ironi yapıyor da olabilir.
Ek bir bilgi olarak, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, ülkede blockchain teknolojisinin hızlanması ve yeni inovasyon ürünlerinin hızlandırılması için bir takım talimatlar verdi.

CZ bu durum ile neden ilgileniyor?

Bu durum ile ilgili CZ’nin Ekim ayının hemen başında, WeChat ve Alipay ödeme hizmetleri ile Binance ödemelerinin başladığını ve hemen ardından Alipay tarafından yapılan yalanlama ve kripto ile ilgili tüm ödemeleri yasakladığını duyurması olabilir. Bilindiği gibi daha önceleri WeChat, kripto para karşıtı bir duruş sergilemişti.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version