Bu Altcoin'lere Binance Dopingi Gelebilir!

Dünyanın en büyük ve önde gelen kripto para borsası olan Binance’in yeni platformu Binance.us borsası, yeni altcoinleri listeleyerek portföyünü oldukça genişletiyor. Borsa önümüzdeki dönemde listeleyebileceği kripto paraları açıkladı. İşte listelenmesi sonucu fiyatında değişiklik olabilme ihtimali olan altcoin’ler.

Listelenme ihtimali olan Altcoin'ler

Geçen hafta eklenilen Dogecoin (DOGE), Iota (IOTA) ve Binance USD (BUSD)’nin ardından yeni eklenecek altcoin’ler oldukça büyük bir merak konusu. Binance konu hakkında yaptığı açıklamada 14 Altcoin’i işaret etti. Bunların arasında, Cosmos (ATOM), EOS (EOS), Holo (HOT), Loom Network (LOOM), Decentraland (MANA), Nano (NANO), NEO (NEO), VeChain (VET), Waves (WAVES), Augur (REP), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) ve Zilliqa (ZIL) gibi altcoin’ler olabilir.
Uzmanlara göre listelenen yeni kripto paraların fiyatlarında ciddi değişikler olabileceği bir gerçek. Bu nedenle bazı uzmanlara göre bu 14 altcoin Binance.us’un listelemesi sonrası güçlü bir fiyat artışı gerçekleştirebilir. Kesin olarak yükselip yükselmeyeceği konusu ise her zaman şüpheli. Hatırlatmak gerekir ki daha önce Binance tarafından listelenip yükselişe geçemeyen kripto paralar da mevcut. Burada yazan veya başka herhangi bir kripto paraya yatırım yapmadan önce detaylı piyasa araştırması yapmayı asla unutmayın!
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version