Blockchain Sektöründeki En Etkili Kişi Putin

Dünyadaki en büyük kripto para borsalarından olan Binance CEO’su Changpeng
Zhao, Blockchain sektöründeki en etkili ismin Rusya devlet başkanı Vladimir Putin olduğunu düşünüyor.

Rusya hükümeti ile iş birliği

RBC News’in 22 Ekim 2019 tarihinde yayınladığı bir habere göre, sektörün CZ olarak tanıdığı Changpeng Zhao, Blockchain alanındaki en etkili isim olarak Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’i gösterdi. Changpeng Zhao, Rusya Federasyonu’nun gelecekte dijital para düzenlemesi yapacağını öngördüğünü belirtti.
Zhao, Binance’ın bazı durumlarda Rus finansal düzenleyicilere kullanıcıların kişisel bilgilerini sunabileceğini açıkladı ve suçluları platformdan uzak durmaları konusunda kesin bir dille uyardı:
“Kurallarımız gereği hiçbir düzenleyiciye topluca bilgi sunmuyoruz. Fakat bireysel durumlarda sunuyoruz. Bu nedenle, bir suça dahil olduysanız Binance’dan kesinlikle uzak durun.” ifadelerinde bulundu.

Bitcoin ne olacak?

Binance'ın CEO'su Zhao açıklamasının devamında 2014 yılında, Bitcoin’in 600 dolardan 200 dolarlara kadar düşmesinden önce kendi evini Bitcoin almak için sattığını, bu düşüşün yaşanmasına rağmen sahip olduğu Bitcoin'leri hâlâ elinde tuttuğunu ve Bitcoin’in şuan da 8.100 dolara ulaştığını söyleyerek konuşmalarını sonlandırdı.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version