Bitcoin'deki %3'lük Fiyat Artışı, Düşüş Ayarlarını Nötralize Ediyor!


  • Bitcoin 7.800 dolar desteğinden tekrar 8.000 dolarlara yükseldi ve bu durum düşüş eğilimini etkisiz bir bakıma hale getirdi.
  • Alt-üst düzeneğinin geçersiz kalması ve boğa etkisinin tersine çevrildiğini onaylayabilmek için 8,820 ABD dolarlarını görmesi gerekiyor.
  • Bu yükseliş devam ettiği takdirde, Bitcoin için kapılar tekrar 9,320 $'ı görebilir.

Bitcoin fiyat artışında son zamanlarda görülen düşüş baskısının biraz azaldığını söyleyebiliriz, ancak yükseliş eğilimi teyit edilmeden önce Bitcoin'in önünde hâlâ yol var.
Pazar günü 8.314 $'ı aştıktan sonra, piyasa değerine göre en yüksek kripto para birimi olan Bitcoin şimdilerde Bitstamp borsasında 8.200 dolar civarında işlem görüyor ve 24 saatte yüzde 3'lük bir kazanç getirdiği görülüyor.
Cuma günü 7.800 dolara yakın bir seviyede gezen Bitcoin fiyatı hafta sonu 8.000 doların üzerine çıktı.
Bu seviyedeki son sıçramalar 26 Eylül'den bu yana beşinci kez gerçekleşiyor ve bu durum satıcıların kısmen tükendiğini bizlere gösteriyor. Bu nedenle Bitcoin için ani düşüş eğilimi nötrleştirilmiş durumda. 
Bitcoin Günlük Grafik
BTC, 11 Ekim'de yüzde 3,69 oranında gerilemişti!
Bitcoin 11 Ekim'de 8,820 $'dan düştüğünü izlemiştik. 
Bununla birlikte, yükselişin gerçekten teyit edilebilmesi için BTC'nin 11 Ekim’in yani 8,820 doların üstüne çıkması gerekmektedir.
Dolayısıyla, şu anda 8,200 dolar civarında olan popüler kripto para birimi olan Bitcoin fiyatı 600 dolarlık bir yükseliş eğilimi daha göstermesi gerekiyor.

Saatlik ve 4 saatlik grafik


YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version