Alman Dev Deutsche Bank, Bitcoin ve Kripto Para Saklama Hizmeti Sunacak

Deutsche Bank, Kripto Saklama Hizmetlerinde Almanya'nın En Büyük Ortağı
Almanya'nın en büyük bankası Deutsche Bank, kripto saklama ve tokenizasyon hizmetleri sağlamak için resmi olarak Taurus ile ortaklık kuruyor. Gerçekten de banka, 65 milyon dolarlık B Serisi finansman Turuna katıldıktan sonra İsviçre firmasını takibe aldı.

Banka daha önce bu yıl Alman düzenleyicilere dijital varlık lisansı başvurusunda bulunmuştu. Üstelik dünya çapındaki bu ortaklık, varlık yöneticisinin dijital varlık sektörüne girişinde bir başka adımı temsil ediyor. Daha sonra, müşteriler için kripto para birimini yönetmek üzere Taurus'un teknolojisini entegre etmeye ayarlandı.

Deutsche Bank, Kripto Saklama Hizmetlerinde Almanya'nın En Büyük Ortağı

Dijital varlık sektörü, FTX'in çöküşünden kaynaklanan dalgalanmalara ve olumsuz sonuçlara rağmen oldukça önemli bir yıl geçirdi. Spesifik olarak, bu yıl düzenleyici tartışmaların ön plana çıktığı görüldü ve bir dizi geleneksel finans firmasının dijital varlık sektörüne girmek istediğini belirtti.

Şimdi Almanya'nın en büyük bankası Deutsche Bank, kripto saklama ve tokenizasyon hizmetleri sağlamak için Taurus ile ortaklık kurarak bu çabayı sürdürüyor. Hareket, bankanın Almanya'daki dijital varlık lisansı başvurusunun ardından geldi. Ayrıca bankanın güçlü varlık yönetimi portföyüne kripto para birimlerinin velayetini de eklemesine olanak tanıyacak.

Bankacılık devi 1,3 trilyon Euro'dan veya 1,4 trilyon dolardan fazla varlığı yönetiyor. Daha sonra ortaklık, Taurus'un teknolojisini entegre etmesine olanak tanıyacak. Özellikle bankanın kendi müşteri yelpazesi için dijital para birimlerini, tokenleştirilmiş varlıkları ve kripto para birimlerini yönetmesini sağlamak.

Deutsche Bank, The Block'a geleneksel finansın tüketicilerin değişen taleplerine uyum sağlaması gerektiğini söyledi. Ayrıca bankanın Menkul Kıymet Hizmetleri Küresel Başkanı Paul Maley, yaptığı açıklamada bunun "yatırımcılar için önceliklerden biri olarak görülmesi gerektiğini" söyledi. Bu nedenle, saklama kuruluşlarının müşterilerini desteklemek için uyum sağlamaya başlaması gerekiyor."

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version