Utopia Toplamda 500 Dolar Dağıtıyor! Yarışmaya Katılmak Çok Basit!



Daha öncelerinde Utopia, uygulamalarını aktif olarak kullananlara uzun süreli ödüller vermişti. yine yeni bir Utopia ödüllü yarışması ile karşınızdayız ve toplam ödül tam 500 dolar!

500 Dolarlık Toplam Ödül!

Yarışma bugün başlıyor! Yapmanız gereken ise çok basit! Utopia uygulamasını bilgisayarınıza indirinUtopia Türkiye kanalına katılıp 27 Temmuz 2022 - 26 Ağustos 2022 arası kanalda ve sohbette aktif olmak.

Yarışma detayları:

  • Utopia programını indir, kur ve kanala buraya tıklayarak katıl.
  • 1 ay boyunca online süresi yüksek ve sohbete katılan 10 kişiden biri ol ve 400 doları paylaş! Eğer grup online sayısı olarak 100 kişiyi geçerse Utopia tarafından 100 dolarlık ödül daha devreye girerek 10 kişiye de 10'ar dolar dağıtılacak! Bu sebeple arkadaşlarını çağırman oldukça önemli 😏
  • Aktif ve sohbete katılım kazananları belirleyecek
Utopia Yarışmasına Katıl!

Katılmak çok basit! Öncelikle Utopia uygulamasını bilgisayarımıza (Windows, Linux ya da Mac) indirip kuruyoruz. Ardından Utopia Türkiye kanalına katılıyoruz. "Aktiflikte online olma süresi ve sohbete katılma gibi etkenler önemlidir."

Utopia Programı Kurulum ve Utopia Türkiye Kanalına Katılım

Utopia ekosistemine katılmak için öncelikle buradan programı indirmeniz gerekiyor: http://bit.ly/UtopiaTürkçeİndir Windows dışında Mac ve Linux destekleri de mevcut.

Dikkat: Kanal aramasında kanallar hemen çıkmıyorsa senkronize ediyor yani ekosistemdeki tüm kanalları size sunmak için hazırlıyor demektir. Biraz beklemeniz gerekiyor.

İndirdikten sonra dosyayı açıyoruz. Türkçe dilini seçip devam ediyoruz. Kurulum tamamlandığında ise "Yeni hesap oluştur" butonuna tıklıyoruz.

Bu noktada "Bitir" butonuna tıklamanız yeterli.

Programın Kullanımı ve Kanala Katılma

Programı çalıştırdığımızda karşımıza oturum aç ve yeni hesap oluştur seçeneği bizi karşılıyor. Ve buradan yeni hesap oluştur butonuna tıklıyoruz.

Şimdi ise bilgilerimizi gireceğimiz ekrana geldik. Rumuz yani üyelik adımızı giriyoruz. Gerçek adınızı ve soyadınızı girmeniz gerekmiyor. Tamamen sizin tercihiniz, ama rumuz kısmını doldurmalısınız.

Bundan sonraki işlem ise şifre belirleme. Güçlü ve tahmin edilmesi güç bir şifrenizi iki kutucuğa da yazıyorsunuz ve sonraki butonuna tıklıyorsunuz.

Unutmayın! Utopia verilerinizi yedeklemez, bu sebeple şifremi unuttum seçeneğiniz olmayacak.

Karşımıza "Yeni özel anahtarı oluşturuluyor" ekranı gelecek. Biraz bekleyin, çok sürmeyecektir.

Ve Programımızın kurulumu tamam, Utopia ekosistemine hoş geldiniz! 😊

Programın hoş geldiniz ekranı bizi karşılıyor. Sistemi daha iyi anlayabilmek adına karşımıza çıkan ekrandaki yazıları dilerseniz okuyarak sonraki butonuna tıklayarak devam ediyoruz ve en son kapat butonuna tıklıyoruz.

Ekleme: Program kurulduktan sonra internet hızınıza bağlı olarak senkronizasyonun yapılması gerekiyor. Bu işlem genelde birkaç dakika sürüyor. Sol alttan görebilirsiniz. Bu işlem bittikten sonra kanala buradan katılabilirsiniz.

Utopia Türkiye Kanalına Nasıl Katılırım?

Utopia ekosistemine katılmak için ihtiyacımız olan programı kurduktan sonra şimdi "Utopia Türkiye" kanalına katılmamız kaldı.

Bu işlem oldukça basit. Senkronizasyon sonrası bu linki kullanarak kanala doğrudan katılabilirsiniz: https://bit.ly/UtopiaKanalaKatil

Link dışında kanala katılabilmek için yukarıdan "Araçlar" sekmesine tıklayın ve ardından kanal yöneticisine gelin. Arama kısmına şunu yazmanız yeterli: C6A61534F43742D528DF83AA22C1ECEA

Dikkat: Kanal aramasında kanallar hemen çıkmıyorsa senkronize ediyor yani ekosistemdeki tüm kanalları size sunmak için hazırlıyor demektir. Biraz beklemeniz gerekiyor.

Utopia Türkçe indir:

Utopia Kanala Katıl:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version