Uyurken Ödül Kazandırmayı Hedefleyen Sleep Ecosystem Nedir? Neler Sunuyor?





The Sleep-to-Earn Çözüm

Sleep Ecosystem, kullanıcıları üretkenlikten ödün vermeden sağlıklı alışkanlıklara odaklanmaya finansal olarak teşvik etmeyi hedefliyor.

Sleep Ecosystem web sitesi:

Insomnia pazarına hitap eden bir ödül sistemi sağlayan ilk çözüm olarak tasarlandığı ifade edilmektedir. Sleep Ecosystem, ekibin ifadelerine göre, diğer benzersiz işlevleri arasında, insanın fiziksel ve zihinsel refahının temel bir bileşenini tamamen barındıran bir finansal teşvik sunuyor. Ekosistem, Sleep Ecosystem'in token'ı $SLEEP tarafından desteklenecek olan DeFi, Metaverse ve GameFi'yi birbirine bağlayan çok çeşitli hizmetler sunacağı da aktarılanlar arasında. Web sitelerini www.sleepecosystem.io adresinden kontrol edebilirsiniz.

Ekibin açıklamarına göre ekosistem aşağıdaki özellikleri içeriyor:

• Sleep-To-Earn: Duyusal Sleep Tracker

• SleepVerse: Metaverse ve Arazi Dağıtım Oyunu

• NFT SleepyRabbits Collection ile NFT Marketplace

• Bir DeFi Çözümü (Non custodial wallet + Staking)

Sleep tracker nasıl çalışıyor?

Uygulama, yenilikçi uyku izleme özelliği aracılığıyla uykuda harcanan süreyi tutacak ve tuttuğunuz Sleep Token uygulayan bir yazılım tarafından belirlenen bir faktörü işleyeceği ifade edilmektedir. Ekibin ifadesine göre kullanıcılar ne kadar çok tutarsa, o kadar çok kazanacağı ve ne kadar uzun süre tutarsanız, o kadar fazla $SLEEP alacağı ifade ediliyor. Kısaca ifade edilene göre kullanıcılar ne kadar fazla $SLEEP'e sahipse, o kadar fazla $BUSD ödülü verileceği iddia ediliyor.

Daha fazla kişi topluluğa katılıp uygulamayı indirdikçe, pasif olarak kazanabilir, platformun popülaritesine ve değerine katkıda bulunabilir ve istenen ödülleri kazanabilir. Takip edilen uyku miktarı, uygulamada Sleep Token'a dönüştürülebilir; bu, daha sonra kullanım, transfer veya geri çekme için cüzdana çekileceğini söylüyorlar.

SleepVerse Alfa Sürümü, tavşan bitleri arasında sesli ve görsel etkileşimlere izin verir. Hem WEB3 hem de Sanal Gerçeklik Cihazlarından erişilebilir.

SleepVerse Açılışı 👀

Beta mobil uygulama kullanıcılarından gelen geri bildirimler, kullanıcı deneyimiyle ilgili olarak son derece olumlu olduğunu söyleyen ekip, resmi uygulamanın farklı mağazalar tarafından onaylanmasından önceki bekleme süresi içinde, SleepVerse'in bir kısmını yayınladıklarını söylüyorlar.

Bu önizleme, sleepverse'in Alfa Sürümünde bulunan dört farklı dünyadan biri olarak gösterilecek olan NFT Müzesi'ne odaklanmıştır. Bu müze Cloudlands'de bulunur ve fütüristik estetik kullanılarak tasarlanmıştır.

SleepVerse, topluluk için görsel ve sesli etkileşimler sağlayacaktır. Web3 ve VR Cihazlarından erişilebilir olacaktır.

SleepVerse hakkında ekibin ifadeleri şu şekilde:

SleepVerse'in tüm özelliklerine erişmek için ilk anahtar Flying Head NFT'lerin çıkış noktasıdır. Darphanemizi daha istikrarlı piyasa koşullarında piyasaya sürmeyi hedeflediğimiz için bu, 30 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Ürünlerimizi teslim ederken ekipteki herkesi destekleyen ve bu projenin hak ettiği noktaya gelmesini sağlayan desteğiniz için hepinize teşekkür ederiz!

SleepVerse Alfa Sürümü

SleepVerse Alfa Sürümü, rab-bits arasında sesli ve görsel etkileşimlere verdiği ve hem WEB3 hem de Sanal Gerçeklik Cihazlarından erişilebileceği aktarılanlar arasında.

Alfa sürümü içeriği:

Aşağıdaki bilgiler Sleep Ecosystem ekibi tarafından yazılmıştır:

- NFT Müzesi

Rabbit müzesi, fütüristik görünümlü bir galeri yaratma amacına yönelik mimari yönü vurgulanarak tasarlanmıştı. MarioRabbit'ten GoldenRabbit'e kadar SleepVerse içindeki en nadir NFT'leri sergileyecek.

- Rabbit Üniversitesi

Toplumu eğitmek, Sleep Ecosystem için bir önceliktir. Topluluğa kripto para birimi, kişisel gelişim ile ilgili çeşitli konuları öğretmek için en iyi profesörleri seçmeye özen gösteriyoruz. Gerçekten de, günümüzde kripto para birimine yeni başlayan yatırımcıların mevcut bilgi akışında gezinmesi zor.

- Spor Podcast Stadyumu

Günümüzde spor, en büyük eğlence sektörlerinden biri olarak kabul ediliyor, ancak henüz bu alanı araştıran bir Metaverse yok. SleepVerse alfa sürümü, futbol, ​​​​basketbol ve futbol tutkunlarının efsanevi sporcular tarafından yorumlanan en sevdikleri oyunların keyfini çıkarmaları için paylaşım alanı sağlayacaktır. Kullanıcılar stadyumda birbirleriyle etkileşime girecek ve destekledikleri takıma göre gruplar halinde oturacaklar.

- Sağlıklı Yaşam Merkezi

SleepVerse'in Sağlıklı Yaşam Merkezi, kullanıcıların rahatlamasına ve zevkine yönelik çeşitli aktiviteler için kullanılacak, yüksek teknoloji ürünü ekipmanlarla donatılmış bir tesis olacak. Yoga derslerinin yanı sıra profesyoneller tarafından hipnoz ve hikaye okuma gibi uyku iyileştirme terapileri de verilecek. Dostların birlikte vakit geçirebilecekleri ve bulutlardan manzaranın keyfini çıkarabilecekleri en yüksek standartlara yakışır bir spa olacak.

Ön satışlarına nasıl katılınır?

Burada yazanlar yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

Sleep Ecosystem'in ifadelerine göre, 05/11/2022 ön satışlarını başlatıyorlar, kendi araştırmalarınız sonucu ufak miktarlarla katılmayı düşünürseniz sleepecosystem.io adresindeki web sitelerine göz atın ve Telegram kanallarını takip edin.

Sleep Ecosystem NFT pazarı, koleksiyoncuları ve sahiplerini bir araya getirerek, alım-satım imkanu sunmayı, diğer token'ları $SLEEP token ile alıp satmalarını imkan vermeyi hedefliyorlar.

Ekibin ifadelerine göre, Sleep Ecosystem platformunda, Blockchain teknolojisi ve NFT'ler, sanatçılar ve içerik oluşturucuların Metaverse ile ilgili çalışmaları için ücret almaları için mükemmel bir fırsat sunabilir. Artık yaratıcıların sanat eserlerini satmak için müzayede evlerine veya galerilere bağımlı olmaları gerekmiyor. Aksine, bir sanatçı bir sanat eserini bir alıcıya NFT şeklinde satabilir. Bu aynı zamanda sanatçıların Metaverse'imizin büyümesine yardımcı olarak karlardan daha iyi bir pay almalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

DeFi Staking

Sleep Ecosystem, hem $SLEEP hem de $BUSD'de dağıtılan ödüllere sahip stake havuzlarını içereceği ve $SLEEP token'larını stake ederek her $SLEEP sahibi ödül kazanma fırsatı bulunduğundan, karşılığında $SLEEP ve $BUSD ödülleri kazanabileceğini iddia ediyorlar. Ayrıca, sahiplerine $BUSD ödüllerine ek olarak $SLEEP kazanmalarını sağlayan $BUSD ödülleri de sağladıklarını söylüyorar. Sleep uygulamasında uyku izleyiciyi kullanabilmek için platformda token'ları stake etmeniz gerektiği, stake havuzları, ödüllerinizi otomatik olarak birleştireceği ve size kilitlenme dönemlerinizi seçme fırsatı verileceği ekip tarafından ifade ediliyor. Elbette burada yazanlar yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

Blockchain protokolleri artık kendilerini ana akımın karşılaştığı süregelen zorluklara lider çözümler olarak konumlandırıyor. Alandaki yenilikler, gelecekteki günlük yaşamımızı şekillendirecek endüstriler arasında potansiyel devrimleri temsil ediyor. Sleep Ecosystem, ekibin açıklamalarına göre, insanın fiziksel ve zihinsel tarafını temel bir bileşenini tamamen barındıran bir finansal teşvik sunmayı hedefliyor. Ekosistem, tümü Sleep Ecosystem'in token'ı olan $SLEEP tarafından desteklenecek olan DeFi, MetaVerse ve GameFi'yi birbirine bağlayan çok çeşitli hizmetler sunacak.

Bağlantılar:

Telegram: https://t.me/sleepecosystem

Instagram: https://www.instagram.com/sleepecosystem

Web sitesi: https://linktr.ee/sleepecosystem

Basın bülteninden alınmıştır. Yazanlar yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version