Paxful'dan El Salvador'da Yeni Girişim: La Casa Del Bitcoin

coingecko

Paxful, BTC ile ilgili ücretsiz öğrenim fırsatlarını arttırmak için El Salvador'da yeni bir eğitim ve öğretim merkezi olan "La Casa Del Bitcoin"in lansmanını duyurdu.

Peer to Peer (P2P) Bitcoin platformu Paxful, kripto para birimi geçen yıl El Salvador'da yasal hale geldiğinden, Salvadorluların BTC'yi daha iyi kullanmasına yardımcı olmak için çalışmalara başladı. Paxful, BTC ile ilgili ücretsiz öğrenme fırsatları sağlamak için  El Salvador'da yeni bir eğitim ve öğretim merkezi olan "La Casa Del Bitcoin"in lansmanını duyurdu.

Paxful, Bitcoin'e odaklanan eğitim atölyeleri ve oturumlar düzenleyecek

Paxful, çabanın bir parçası olarak Orta Amerika ülkesinde Bitcoin ve finansal katılıma odaklanan eğitim atölyeleri ve oturumlar düzenleyecek. Kitlesel benimsemenin BTC alıp satmanın faydaları konusunda artan farkındalık üzerine odaklanacak. Ayrıca, tümü Bitcoin ve kripto para birimleriyle desteklenen, temiz su, kaliteli eğitime erişim, sürdürülebilir tarım ve insani destek sağlamaya adanmış, ABD merkezli bir kar amacı gütmeyen kuruluş olan Built With Bitcoin Foundation ofislerine ev sahipliği yapacak. Paxful'un kurucu ortağı ve CEO'su Ray Youssef, vakfın yönetici direktörü.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version