AscendEX Nedir? Özel Etkinliklerle Kullanıcılara Neler Sunuyor?

AscendEX
AscendEX (eski adıyla BitMax), bir grup Wall Street quantitative trading veterans tarafından 2018'de kurulan küresel bir kripto para finans platformu olduğu ifade ediliyor. AscendEX, nakit ve marj ürünler arasında 200'den fazla kripto para paritesi bulundurduğu da aktarılanlar arasında. Burada anlatılanların hiçbirisi yatırım tavsiyesi değil, bilgi vermek amaçlıdır. Kesinlikle kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

AscendEX (eski adıyla BitMax), bir grup Wall Street quantitative trading veterans 2018 yılında kurulan ve dünyanın 200'den fazla ülkesinde ve bölgesinde bireysel  ve kurumsal müşterilere hizmet verdiği ifade edilen kripto para platformudur. “Verimlilik, Esneklik ve Şeffaflık” temel değeri üzerine inşa edildiği söylenen AscendEX , inovasyon geleneğini ve ürün tasarımından endüstri ortaklığının genişlemesine kadar operasyonel başarı sağlama taahhütte bulunuyor.

AscendEX ekibinin açıklaması şu şekilde:

DeFi ekosisteminin önde gelen projeleriyle stratejik uyum içinde erken benimseme avantajıyla hareket eden AscendEX, nakit ve marj 200'den kripto para paritesinde alım satım hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca platform, “Nakit – Marj – Stake – DeFi Madenciliği” ile tam entegrasyonu ile en üst düzey finansal platform olarak diğer rakiplerinden açıkça ayrılıyor. Platform yerel hizmet belirteci BTMX, şimdi piyasa değerine göre ilk 100 kripto varlığından biri. AscendEX, sektör araştırma verilerine göre ROI'ye göre küresel ticaret platformları arasında ilk 3'te yer alıyor.

Güçlü rüsk kontrolü ile AscendEX ekibi, sıcak ve soğuk cüzdan çözümlerinin dinamik kombinasyonu ile yüksek performanslı eşleştirme sistemi ve kripto para güvenliği yönetiminin tasarımına ve geliştirilmesine geleneksel finansal piyasa titizliğini uygulamıştır. Platformun temel misyonu, tüm katılımcılar için sağlam, güvenli ve güvenilir bir deneyim ve birincil listeleme ve alım satım teklifleri için tutarlı bir likidite kaynağı oluşturmaktır.

İlk 100 Yeni Üyeye Ödül!

AscendEX ekibinin duyusuna göre, 14 - 28 Şubat 2022 tarihleri arasında üye olan 100 kullanıcıya toplamda 640 dolarlık ödül vereceklerini ifade ediyorlar.

Ödül için buradan kaydolun:
https://ascendex.com


KYC işlemini gerçekleştirin ve görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.


ASD - AscendEX Platform Token'ı

AscendEX ekibinin ifadelerine göre; son birkaç ayda, kripto para piyasasında diğer kripto paralara göre borsa token'larında bir yükseliş yaşandı. Kripto para borsası token'ları, üzerinde çalıştıkları platformlar için çeşitli önemli roller üstlenir. Birincisi, hem likiditeyi hem de ticaret faaliyetini artırmayı amaçlar. Borsa token'ları, trader'lar ve kullanıcılar için komisyon indirimlerinin yanı sıra ödüller sağlamak için de kullanılır. Mart 2021'de BitMax resmi olarak AscendEX olarak yeniden markalandı. $ASD, son 24 saatte %56.36 ve 7 gün bazında %106.91 artışla 27 Mart'ta 3.26 dolar ile tüm zamanların yeni en yüksek seviyesine yükseldi.

Yeni Üyelere Özel Ödül Programı!

AscendEX'in web sitesinde ödül programına baktığımızda, tüm görevleri yapan kullanıcıların toplamda 420 dolara kadar ödül kazanabileceği ifade ediliyor.

Bu görevler ise şu şekilde, cüzdanınıza 100 dolar ve üstü ilk deposit'inizi gerçekleştirmeniz, tek bir kripto parada 100 dolar ve üstü işlem gerçekleştirmeniz, tek bir kripto parada 200 dolar ve üstü işlem gerçekleştirmeniz.

AscendEX'in yeni üyelere özel başlattığı ödül programı için buradan üye olmanız gerekiyor.

Daha fazla bilgi için buraya bakabilirsiniz:
https://ascendex.com/tr/rewards/task-rewards

AscendEX'e nasıl kayıt olunur?

AscendEX'e kayıt olmak için öncelikle buraya tıklayın. Ardından karşınıza çıkan sayfada mail, şifre ve tercihen varsa referans kodunuzu girin.


Sonrasında ise mail adresinize bir doğrulama kodu gelecek. Onu karşınıza çıkan yere girin.

Son olarak ise cep numaranızı girin, ardından gelen SMS kodunu ve mail kodunu tekrar girin. Ancak bu aşamanın opsiyonel olduğunu unutmayın, dilerseniz atlayabilirsiniz.

Güçlü Mekanizma - Auction (IEO Intro)

AscendEX, ekibin ifadelerine göre ilk borsa teklifinde başarılı bir platformdur. Auction'da, AscendEX'in ilk borsa tekliflerinin çoğunun bulunduğu IEO, aktif bir özelliktir. Özellikle Auction token'ları, ikincil piyasada çoğu çok iyi performansa sahip oldukları için son derece yüksek kalitededir.

Ayrıca, açık artırma token'larının %40'ından fazlası daha sonra Binance gibi daha büyük borsalarda listelendiği ve bu da proje seçiminde uzman olduğuklarını söylüyorlar.

AscendEX, geçtiğimiz günlerde $LKR ve $USDT'yi listelediğini duyurdu. Ekibin açıklamasına göre AscendEX neredeyse 4 yaşında, düşük komisyon oranına sahip ve işlem yapmak ayrıca para çekmek için KYC de gerekmediği ifade edilmekte. Kendi araştırmalarınız sonucu kayıt olmayı düşünürseniz buradan kayıt olabilirsiniz. Ayrıca %10 komisyon indirimi olduğu da söyleniyor.

AscendEX Staking Programı

AscendEX'in web sitesindeki bilgilere göre, AscendEX'in staking platformu, kullanıcıların doğrudan platformda stake etme ve ödüller kazanmalarına hedefliyor. AscendEX, kullanıcıların hisse paylarını toplar ve varlıkları onlar adına güvenilir doğrulayıcılara devreder. Basitçe "Delege" butonuna tıklayın ve kullanıcılar stake ödülleri kazanmaya başlayacak.

AscendEX Staking'de kilit açma süresi var mı?

Ekibin ifadelerine göre, çoğu PoS ağı, bir yetki verenin stake etmeyi bırakmaya karar verdiğinde, bir kilitleme süresi kullanır. Bu süre boyunca, stake edilen varlığın kendisine erişilemez. Ve stake edilen varlıktan kazanılan ödüller kaybedilir.

Bu soru bir nebze de olsa azaltmak için AscendEX, kullanıcıların gecikmeden alım satım yapmak veya transfer etmek için varlıkları geri almasına izin verir. Kullanıcıların stake etme deneyimini geliştirmek için AscendEX, bir varlık kaldırıldıktan sonra anında erişim için bir likidite varlık havuzu bulundurur. "Instant Unbonding", kullanıcıların uzun bir kilitleme dönemi olan bir ağa yetki verirken bile, stake edilen varlıkları kendi istekleri doğrultusunda yönetmelerine olanak tanır.

Herhangi bir minimum stake süresi var mı?

AscendEX'in web sitesindeki bilgilere göre, başka stakeing platformlarından farklı olarak AscendEX, minimum stake süresi veya katılım için önceden belirlenmiş herhangi bir kilitlenme süresini kullanıcılara sunmaz.

Stake ödülleri nasıl dağıtılıyor?

Stake ödüllerinin dağıtımı, doğrudan PoS Blockchain ağları tarafından kolaylaştırıldığı ifade ediliyor. AscendEX, tüm platform kullanıcılarının ve delegelerin ödülleri doğrudan platforma dağıtılır. AscendEX, bireysel kullanıcıların hesaplarına, stake havuzuna katkılarına göre orantılı olarak dağıttığı da aktarılanlar arasında.

AscendEX'te Özel Etkinlikler Neler?

AscendEX ekibinin ifadesine göre;

AscendEX USDC ve USDT stake etme platformudur, %45+ ve %17,5 kâr veriyorlar.

Detaylı bilgi: https://asdx.plus/tr/investment-product

Nisan ayına özel %110'a varan Bir APR ile Curve (xDai)-USDT DeFi Yield Farming avantajıyla birlikte DEX ile karşılaştırıldığında AscendEX'te tahtada daha düzenli bir derinlik sunduğunu ifade ediyorlar.

Kripto paralarda yeniyseniz, Yardım Merkezi - Yeni Gelen Görevi'ne (https://asdx.plus/en/rewards/task-rewards) tıklayarak çekilişlere katılabilirsiniz. Aşağıdaki görevleri tamamlayarak çekilişlere katılmak için 4 kata kadar şans elde edebileceğiniz aktarılanlar arasında. Ancak burada anlatılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

  • 100 Dolar veya daha fazla ilk deposit (kripto para transferi veya fiat para yatırma 1/2)
  • 200 Dolar üzerinde ilk token
  • İlk para yönetimi tutarı 200 Dolar veya daha fazla

Şu şartlarla çekilişleri kazanma oranının yüksek olduğu ekip tarafından ifade ediliyor. https://asdx.plus/en/rewards/luckydraws

Token'ı BSC, Polygon, Solana ve Xdai zincirlerine köprülemek için AscendEX'i kullanmak çok hızlı ve kolay, $XDAI çekmenin ücretsiz olduğu söyleniyor.

AscendEX Web:
https://ascendex.com

AscendEX Twitter:
https://twitter.com/AscendEX_Turkey

AscendEX Telegram (Türkçe):
https://t.me/AscendEXTurkish

AscendEX Global Telegram:
https://t.me/AscendEXEnglish

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version