Marvel Evreni İle Metaverse'ü Birleştirmek: Meta Asgard

meta asgard

 “Asgard” piramidin tepesinde durur ve Asgard'da yaşayan insanlar ruhanidir, doğuştan ilahi süper güçlerle bahşedilmişlerdir, bu da onları diğer gezegenlerdeki tüm yaşamlar üzerinde nihai olarak baskın ve üstün kılar. Video oyunu endüstrisinde tanık olunan kayda değer bir gelişme, teknik ve grafiksel sınırlamaların aşılması ve bunu başarmanın metaverse yaklaşımını tercih etmekten, yani internette ayrı bir varlığı olan kurgusal bir dünyanın yaratılmasından daha iyi bir yol olduğudur.

Metaverse yaklaşımı sayesinde, sanal oyun ortamları aracılığıyla Marvel evreninin çevrim içi olarak yeniden dirilmesinde de büyük etkisi olmuştur. Bu yaklaşımın geliştiricileri, bunun yalnızca iş verimliliğini artırmakla kalmayıp aynı zamanda etkileşimli bir ortam oluşturmanın modern ve gelişmiş bir yolu olduğunu kanıtlayan bir teknoloji olduğunu savunuyorlar. Çağdaş Metaverse pazarı, sanal ve/veya artırılmış gerçeklik cihazlarında yaygın olarak görülen teknolojik sınırlamaları ele almak için tasarlanmıştır. Öte yandan, kripto para birimlerini kullanırken öncelikle maddi olmayan ve fiziksel alanların entegrasyonuna odaklanan, tüm siber uzayda metaverse yaklaşımının tekrarlanan kopyaları vardır.

Meta-Asgard'ın Kalesi nedir?

Meta veri tabanı teknolojilerinin çeşitli bileşenleri çağdaş internet pazarında halihazırda geliştirilmiş olsa da, Meta-Asgard mümkün olduğu kadar çok Marvel fanatiğinin ilgisini farklı bir şekilde çekmek için oluşturulduğu ifade ediliyor. Burada, Asgard'da ikamet ederken Thor, Doctor Strange, Hulk, Odin, Loki veya Hela arasından istediğiniz herhangi bir Marvel karakterini seçebileceği söyleniyor.

Meta-Asgard, film boyunca en sevdiğiniz kahramanın başından geçen tüm deneyimleri yeniden yaşayabilmeniz ve deneyimleyebilmeniz için metaverse yaklaşımını Marvel dünyasına entegre etmeyi amaçlıyor. Bu yaklaşım için seçilen gezegenler, Marvel çoklu evrenini kopyalar, bu nedenle çevrim içi oyun deneyiminizin hiçbir özgünlüğü yoktur. Ayrıca Meta-Asgard, Binance Smart Chain üzerinde topluluk merkezli bir ekosisteme sahip merkezi olmayan bir GAMEFY token'ı kullandığı da açıklananlar arasında.

Binance Smart Chain, temel olarak kripto para birimi aracılığıyla varlıkları çevrim içi olarak alıp satmak için kullanılır.

-Asgard the Meta, kullanıcıların Sanal Gerçekliği kullanarak Asgard oyununa girmek için NFT (değişmeyen token) karakterlerini satın almaları gerekecek.

Diğer ayırt edici özellikler ise şunlar: Lansman öncesi destekler-Gamepad, geliştiricilere ve kullanıcılara NFT açık artırmaları ve ticaret pazarı şeklinde benzersiz oyun içi varlıklara yardımcı olmak için tasarlandığı ekip tarafından söyleniyor.

Çevrim içi oyunları daha rekabetçi ve ilgi çekici hale getirmek için çok oyunculu varlıkları içeren metaverse yaklaşımı, oyun dünyasının geleceğidir. Ayrıca, son ve gelişmiş uygulamalarının tüm dünyada geliştirilmekte ve açılmakta olduğu ve güçlü köklerinin sadece eğlence endüstrisine değil, kripto para dünyasına da sabitlendiği unutulmamalıdır.

Marvel Evreni her zaman zenginleştirici deneyimi öncelik olarak benimser ve Meta-Asgard tam da bunu başarmayı hedeflediği söyleniyor. The Meta Asgard'da, MCU fandomunun bir uzantısını başarılı bir şekilde yeniden ürettiği ve kullanıcıları, en sevdikleri karakterlerin yerini alacakları heyecan verici bir deneyime çektiği ekip tarafından ifade ediliyor.

Sanal ekonomik teknik veya Tokenomik:

· Sembol-MESGARD

· Decimal-8 Blockchain-Binance Smart Chain

· Token Standard-BEP 20 Token Dağıtımı ön satışlarda yüzde 45, likidite yüzde 45 ve airdrop yüzde 10 şeklinde olacağı söyleniyor.

PancakeSwap'ten MESGARD nasıl alınır?

Kendi araştırmalarınız sonucu MESGARD'ı almayı düşünürseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Ancak kaybetseniz de üzülmeyeceğiniz, küçük miktarlarda işlem yapmanızı öneririz.

· Adım 1- Metamask'ı indirin

· Adım 2- Binance Smart Chain ile Metamask bağlantısını kurun.

· Adım 3- Almak istediğiniz kadar BNB'yi Metamask cüzdanınıza aktarın

· Adım 4- BNB karşılığı MESGARD'ı kendi araştırmanızı yaptıktan sonra alımı gerçekleştirin.

· Adım 5- MESGARD'ı Metamask'ta görüntüleyin

2022'deki kilometre taşları aşağıdaki gibi:

· Gamepad Sürümü

· Oyun geliştirme Meta Asgard.

· Ortaklıklar ve İnkübatörler

· Büyük Pazarlama Uygulaması

· CEX Listelemesi

· 50.000 holders'lı beta "The Meta Asgard" oyununun test edilmesi

· Ürün Dağıtımı

· Resmi Oyun Yayını, yani 100.000 holders'lı "Meta Asgard Etkinliği".

Mesgard “The Metaverse Gamepad” Oynamak İçin Karakterinizle Hazır Olun

Website:
http://mesgard.net

Sosyal Medya Hesapları:

Twitter:
https://twitter.com/MetaAsgard

Instagram:
https://www.instagram.com/metaasgard

Reddit:
https://www.reddit.com/user/MetaAsgard

Github:
https://github.com/MetaAsgard

Youtube:
https://youtube,com/metaasgard

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version