SkyBridge CEO'su Anthony Scaramucci'den Yok Artık Dedirten Bitcoin Fiyat Tahmini

bitcoin
Amerikalı girişimci ve SkyBridge CEO'su Anthony Scaramucci, BTC'nin popülaritesinin arttığı bu dönemde Bitcoin fiyat tahmini ile Bitcoin ve kripto para topluluğunda şaşkınlığa sebep oldu. Anthony Scaramucci, 500.000 dolara ulaşma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Amerikalı girişimci ve SkyBridge CEO'su Anthony Scaramucci, CNBC ile yaptığı röportajda, bir Bitcoin'in kolayca 500.000 dolardan işlem göreceğini söyledi. BTC'nin popülaritesinin arttığını ve milyonerlerin dünyanın en baskın kripto para birimini almak istediğini söyledi. 9 Kasım'da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolara ulaştıktan sonra Bitcoin, yazının yazıldığı sırada 65.485 dolar civarında hareket ediyor.

“Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hala benimsemenin erken bir aşamasında.”

Anthony Scaramucci'ye göre, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hala benimsenmenin erken bir aşamasında. Eski Goldman Sachs'ın yöneticisi, insanlara Bitcoin'in önemi ve potansiyeli hakkında bilgi vermek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Bitcoin kolayca 500.000 dolardan işlem görecek.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version