Aktif Bitcoin Varlıklarının Sayısı Ekim Ayında Resmen %19 Arttı!

bitcoin onchain analizi
Toplam aktif BTC varlıkları ve ortalama işlem boyutu, Ekim 2021'in başından bu yana keskin bir şekilde arttı.

Bitcoin'in zincir üzerindeki etkinliği, son iki hafta içinde hızlı bir şekildearttı. Toplam aktif BTC varlıkları ve ortalama işlem boyutu, Ekim 2021'in başlangıcından bu yana keskin bir şekilde arttı. Glassnode tarafından yayınlanan son haftalık zincir içi analiz raporu, toplam aktif Bitcoin varlıklarının son hafta boyunca neredeyse 291.000'e ulaştığını gösteriyor. Ekim başına göre %19 fazla.

bitcoin onchain analizi

Uzun vadeli yatırımcılar Bitcoin varlıklarını artırdı

Uzun vadeli yatırımcılar, Mart 2021'den bu yana BTC varlıklarını önemli ölçüde artırdı. Son yedi ayda, dünyanın en büyük kripto para birimi BTC'nin uzun vadeli yatırımcıları, varlıklarına 2.37 milyon Bitcoin ekledi. Aynı dönemde sadece 186,000 yeni madeni para çıkarıldı. Her gün zincirdeki bireysel katılımcıların sayısı olan Aktif Varlıklar, bu haftaya kadar %19 artarak günde yaklaşık 291 bin aktif varlığa ulaştı. Bu değer, son boğa koşusunun başlangıcında 2020'nin sonlarından itibaren yapılan sayılarla eşit seviyede.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version