MasterCard Kripto Para Şirketi CipherTrace'i Satın Aldı!

MasterCard kripto para şirketi Ciphertace'i satın aldı
Mastercard, kripto para plan ve altyapılarını arttırmak için kripto paralarda kara para önleme ve Blockchain hizmetleri sunan Ciphertace’i satın aldığını duyurdu!

Mastercard Inc. bugün yaptığı açıklamada, kripto paralarla ile ilgili stratejisini hızlandırmak ve genişletmek amacıyla bir kripto para şirketi olan Ciphertace'i satın aldığını duyurdu.

Uluslararası ödeme şirketi Mastercard, CipherTrace'i açıklanmayan bir miktar satın alma anlaşmasıyla dijital varlıklar alanındaki yeteneklerini genişleteceğini söyledi.

Mastercard Siber ve İstihbarat Başkanı Ajay Bhalla, "Dijital varlıkların, ödeme yapma ve ödeme alma gibi günlük eylemlerden dönüşen ekonomilere, onları daha kapsayıcı ve verimli hale getirmeye kadar ticareti yeniden tasarlama potansiyeli var" ifadelerinde bulundu.

CipherTrace'in platformu, müşterilerin kripto para ile ilgili programlar için güvenlik ve dolandırıcılık izleme faaliyetlerini desteklemesine yardımcı olarak bankalar, borsalar ve diğer finansal kurumlar için çözümler sunuyor. Mastercard, şirketin Bitcoin dahil olmak üzere 900'den fazla kripto para birimi hakkında bilgi sahibi olduğunu aktardı.

Anlaşmanın şartları açıklanmadı. Satın alma işleminin yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Anlaşma, Mastercard'ın (MA) kart ve gerçek zamanlı ödeme altyapısını farklılaştırmak için her iki şirketin teknolojisini, yapay zekasını ve siber yeteneklerini birleştirmesine olanak tanıyarak müşterilerin ve paydaşların tüketicilerini korumalarına ve kendi altyapılarını oluştururken düzenlemelere uymalarına olanak tanıdığı ifade edildi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version