5.000 TL Ödüllü Yarışmayı Kaçırma! Kripto Sözlük 200.000 Aboneye Özel Kutlama

kripto sözlük
Kripto Sözlük olarak Youtube kanalımızda 200.000 abone olmamızı kutlamak için ödüllü bir yarışma başlatacağımızı söylemiştik! Ve şimdi toplamda 5.000 TL ödüllü yarışma başladı!

Kripto Sözlük 200.000 Kutlama Yarışması - 5.000 TL Ödül

Kripto Sözlük Youtube kanalımızda 200.000 aboneye ulaşmamızın hemen ardından toplamda 5.000 TL ödüllü bir yarışma başlattık ve bu yarışmaya katılmak oldukça basit!

Yarışmaya katılmak için öncelikle bu linke tıklayın:

Hemen ardından yapmanız gereken oldukça basit görevler var. Yarışma linkine tıkladıktan sonra, sırayla puan kazanmanızı sağlayan görevleri yapın. Örneğin Youtube görevine tıklayın (abone olmayı unutmayın), Telegram grup ve kanalımıza katılın. Instagram'da bizi takip edin. Bütün görevleri yaptıktan sonra ayrıca +100 puan kazanıyorsunuz. Ne kadar çok puan toplarsan yarışmayı kazanma şansın o kadar artar!

Yarışma linki:

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version