Altay Token Ön Satışı Başlıyor! Altay Token ICRYPEX'ten Nasıl Alınır? En Çok Merak Edilenler

altay token nedir
Altay Token'ın ön satışı bu gece 00:00'da ICRYPEX'te başlıyor! Bu yazımızda Altay Token hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Altay Token Sadece ICRYPEX'te!

www.icrypex.com/lp/altay-token

-Altay Token nasıl alınır?

Kendi araştırmalarımız sonucu Altay Token’ı ICRYPEX üzerinden satın almak için ICRYPEX mobil uygulaması veya İnternet sitesi üzerinden ICRYPEX’e üye olun. Ardından hesap onayınızı gerçekleştirin.

Yatırma menüsü üzerinden TL yüklemenizi gerçekleştirin. Ön satış periyodunun başlangıcı yani 13 Eylül ile birlikte Altay Token’ı ICRYPEX'ten satın alabilirsiniz.

Altay Token'ın ön satış fiyatı ne kadar?

Altay Token için belirlenen ön satış fiyatı 0,80 TL’dir. 13 Eylül tarihinde sınırlı sayıda gerçekleştirilecek olan ön satış süreci boyunca 0,80 TL karşılığında Altay Token sahibi olabilirsiniz.

Altay Token ön satışı ne zaman başlayacak?

Altay Token ön satışı, ICRYPEX ve Altay Spor Kulübü iş birliğiyle 13 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır. Limitli sayıda token’ın satışının gerçekleşeceği ön satışa katılarak hem avantajlı 0,80 TL fiyatından yararlanabilir hem de takımınıza destek olabilirsiniz.

Altay Token'ın halka arz fiyatı ne kadar olacak?

Ön satış fiyatı 0,80 TL olan Altay Token’ın ön satış sürecinin tamamlanmasının ardından halka arz fiyatı 1,00 TL olacaktır. Ön satış ile satın aldığınız Altay Token’ları 90 günün ardından, kullanıcılar tarafından belirlenen ve standart borsa kurallarına tabî olan fiyatından satabilir veya ICRYPEX ve ERC20 cüzdanlarınızda saklayabilirsiniz.

Altay Token halka arz ne zaman başlayacak?

Altay Token halka arz süreci, ön satış bitimi 17 Eylül 2021 00.00 itibarıyla başlayacaktır. 43.065.000,00 adet Altay Token, halka arz sürecinin başlaması ile 1,00 TL’den alım satım işlemlerine sunulacaktır. Altay Token’ın halka arz süreci başladıktan sonra satın aldığınız Altay Token’ları dilediğiniz gibi alıp satabilirsiniz. Bu esnada, avantajlı fiyat ile ön satıştan satın aldığınız Altay Token’lar 90 gün boyunca kilitli kalacak ve 90 günün ardından otomatik olarak alım satım işlemlerine açılacaktır.

Altay Token kullanım alanları nedir?

Altay Spor Kulübü; teknik ekibi ve sporcularıyla tanışabileceğiniz etkinliklerde yer alabilir, Altay’ın önemli galibiyetlerinden sonra sürpriz ödüller, token hediyeleri ve formaları kazanma şansı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda, Büyük Altay’ın yeşil sahalarda mücadele eden futbolcularıyla tanışarak taraftar-sporcu buluşmalarına katılabilirsiniz.

Altay Token maksimum arzı ne kadar?

Altay Token’ın maksimum arzı, 191.400.000,00 adettir. Toplam Altay Token arzına ulaşılabilmesi için gereken süre 25 yıldır. Her yıl, kilitli olan Altay Token miktarının %2,5’i, kilitleri kaldırılarak arz edilecektir. Bu arz süreci esnasında, Altay Spor Kulübünün tüm başarıları ile belirli miktarda Altay Token yakılacaktır. Altay Token maksimum arzı, 25 yıl içerisinde tamamlanacak bir süreç olarak planlanmış ve bu 25 yıl içerisindeki Altay Token yakımı ile birlikte “tokenomics” olarak da adlandırılan token ekonomisi, ICRYPEX finans mühendisleri ve Altay Spor Kulübü tarafından hesaplanmıştır.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version