Bu da Oldu! Ethereum Resmen Samsung'u Geçti! Sırada Hangi Rakipler Var?

eth piyasa değeri samsung'u geçti
Kriptosozluktv.com - Lider Altcoin olan ve piyasa değeri bakımından da en büyük 2. kripto para birimi olarak yerini sağlam şekilde koruyan Ethereum'un piyasa değeri gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde UnitedHealthSPDR S&P 500 ETF Trust, popüler alışveriş zinciri Walmart'ı ve Paladyum elementini piyasa değeri bakımından geride bırakan Ethereum, yazının yazıldığı sırada 456.23 milyon dolar ile Güney Koreli dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung'u da geride bırakmayı başardı. Teknoloji devi Samsung'un ise piyasa değeri anlık olarak 449.93 milyon dolar olduğu görülüyor.

Ethereum'un sıradaki en yakın rakipleri ise 460.78 milyon dolar ile Johnson & Johnson, 461.66 milyon dolar ile Alibaba, 476.58 milyon dolar ile JPMorgan Chase ve 493.97 milyon dolarla ödeme devi VISA olduğu görülüyor.

ethereum piyasa değeri

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version