ICRYPEX'TEN Gökçe Çalışan Bitcoin'de Golden Cross'u Değerlendirdi! 8 Altcoin Analizi!

icrypex

Kripto para borsası ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, ICRYPEX'in Youtube kanalında genel piyasayı analiz ederken Bitcoin'de Golden Cross durumunu değerlendirirken BTC ve altcoin'ler hakkında temel ve teknik analizlerde bulundu.

ICRYPEX Youtube kanalına abone ol:

Kripto Para Piyasasında Neler Oluyor?

Gökçe Çalışan, kripto para piyasasının %3.3 artarak 2.21 Trilyon dolara ulaştığını, Bitcoin dominansının ise biraz toparlanarak %40'lara kadar geldiğini ifade etti.

Borsalardaki giriş çıkışlara bakıldığında ise Bitcoin tarafında bir çıkış olduğunu ve uzun süredir devam ettiğini, Ethereum'da ise bir süredir borsalara giriş olduğunu, ayrıca USDT tarafına ise borsalardan bir çıkış olduğunu ekledi.

Bitcoin'de Golden Cross

ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, Bitcoin'de arz şokunu bir süredir aktardıklarını ve illiquid grafiğine göre, trade edilmeyen Bitcoin miktarının tarihi seviyeye ulaştığını, Bitcoin fiyatı 64.000 dolardayken bile illiquid miktarı olmadığını söyledi. Gökçe Çalışan'ın Bitcoin hakkında önemli analizini buradan izleyebilirsiniz.

Ayrıca ek olarak Çalışan, Bitcoin uzun vadeli yatırımcılarının pozisyonlarının ve madencilerin pozisyonlarının artmaya devam ettiğini ve saklamaya devam ettiklerini ifade etti.

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin Analizi

ICRYPEX'ten Gökçe ÇalışanBitcoin, Ethereum, DOT, ALGO, XRP, FTM, XLM, AVAX, LINK, LTC analizlerini kripto para borsası ICRYPEX'in Youtube kanalında paylaştı.

Alım fırsatı olup olmayacağını, hedeflerin nereler olduğunu yorumlayan ICRYPEX'ten Gökçe Çalışan, analizlerini Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası ICRYPEX Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Gökçe Çalışan'nın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version