Bitcoin Madencilik Firması HIVE, 4.000 Madencilik Makinesi Siparişi Verdi

bitcoin madencilikBitcoin madenciliği firması HIVE Blockchain, Çin merkezli Bitcoin madenciliği donanım üreticisi olan Canaan'dan 4.000 makine sipariş etti.

Salı günü haberi açıklayan Canaan, 4.000 makinenin toplam işletme karma oranının saniyede 272 petahash (PH/s) olduğunu söyledi. Canaan, makinelerin modelinden veya siparişin değerinden bahsetmedi. Makinelerin önümüzdeki 60 gün içinde iki parti halinde HIVE'a gönderilmesi bekleniyor.

HIVE şu anda 925 PH/s toplam Bitcoin işletim hash oranına sahip. Ağustos ayına kadar firma, hash oranının saniyede 1 exahash'a (EH/s) ulaşmasını bekliyor. HIVE şu anda Bitcoin ve Ethereum madencilik operasyonlarından günlük 550.000 dolar gelir elde ediyor ve bu da yıllık 200 milyon dolarlık bir çalışma oranına karşılık geliyor. Firma, gelirlerini artırmak için ek makineler satın almak için nakit akışını kullanmaya devam etmeyi planladığını söyledi.

HIVE, Kanada merkezlidir. Kanada, İsveç ve İzlanda'da madencilik tesislerine sahiptir. Firma 2017 yılında halka açıldı ve şu anda Toronto Menkul Kıymetler Borsası, Nasdaq ve Frankfurt Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görüyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version