Büyük İddia: "Bu Koşullar Altında Bitcoin Bu Yıl 200.000 Dolara Ulaşacak"

btc analizBir analist, Bitcoin'i bu yıl 200.000 dolar olarak görüyor. Ancak bunun olabilmesi için iki faktörün gerçekleşmesi gerekiyor gerekir. Burada yazılanların hiçbiri yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

Son haftalarda BTC fiyatında yaşanan düşüşlerden sonra geçtiğimiz günlerden beri Bitcoin yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Yazının yazıldığı sırada 1 Bitcoin fiyatı 45.150 dolar civarında. Ek olarak altcoin sektöründeki iyi performans, kripto para alanının tüm piyasa değerinin 2 trilyon ABD doları olan alanı yeniden ele geçirmenin eşiğinde olmasını sağlıyor.
btc analiz
Bitcoin bu yıl 200.000 dolar mı?

Aylarca süren düşüş trendinden sonra boğalar dijital arenaya yeniden girdi. Daha dün, lider kripto para birimi Bitcoin Mayıs ortasındaki flaş düşüşünden bu yana ilk defa 46.735 doları gördü. BTC fiyatı 14 Nisan 2021'de 64.865 doları gördüğünde birçok kişi yıl sonuna kadar 100.000 dolarlık bir Bitcoin fiyatı tahmin ediyordu. BTC yeniden 30.000 doların altına indiğinde ise 100.000 dolar tahmini uzaklara gitmiş gibi görünüyordu. Ancak son günlerdeki yükseliş analist Justin Bennet'ın umutlarını yeniden canlandırmışa benziyor. Justin Bennet Twitter hesabına, Bitcoin'in bu yıl 200.000 dolar olabileceğine dair bir senaryo paylaştı.

Ancak bunun için iki faktörün gerçekleşmesi gerektiğini ifade eden Bennet, bir yandan, gerçek bir yükselişe başlamadan önce BTC'nin sürdürülebilir bir şekilde 47.000'ın üzerinde kalması gerektiği ifade etti. Bennet, 65.000 ABD doları civarındaki alanın - yani mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH)ne yeniden gelmesinden sonra iki yüz bin dolar yolunu yolu işaret edeceğine inanıyor. Kripto para analistine göre, Bitcoin bu seviyeyi güçlü bir şekilde kırmayı başarırsa sonunda BTC fiyatını 200.000 dolara çıkaracak bir FOMO dalgasını harekete geçireceğini ifade ediyor.

Ancak Justin Bennet dikkatli olunmasını istiyor. Bitcoin'in eski direnci olan 60.000 aralığında hala yapması gereken çok şey var.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version