MasterCard, 7 Kripto Para Projesiyle Görüştüğünü Duyurdu!

mastercard kripto para
Mastercard, ana rakibi Visa'nın hamlelerini yansıtarak kripto para endüstrisine odaklanmaya devam ediyor.

Uluslararası ödeme devi Mastercard, fintech accelerator için bir dizi büyük kripto para birimi girişimini ağırlayarak dijital varlık endüstrisine odaklanmaya devam ediyor.

Şirket Salı günü, dijital varlıklar, kripto para birimi ve blok zinciri teknolojisi ile çalışan şirketleri desteklemeyi amaçlayan fintech girişimleri için bir hızlandırıcı program olan Mastercard Start Path'in bir parçası olarak yeni bir girişim katılım programı duyurdu.

Programa, dijital cüzdan ve ticaret platformu Uphold, kripto depolama şirketi GK8, Amerikan yatırım platformu Domain Money, Blockchain oracle girişimi SupraOracles, blok zinciri altyapı sağlayıcısı STACS, dijital varlık şirketi Taurus ve bir pazar yeri olan Mintable dahil olmak üzere yedi yeni girişim ekledi.

Şirket, yeni eklemelerin Mastercard'ın dijital varlık teknolojisindeki yeniliği genişletme, hızlandırma ve kripto para yatırımcıları için daha fazla güvenlik sağlama taahhüdüne uygun olduğunu belirtti.

Programın bir parçası olarak her kripto girişimi, daha da büyümek ve çözümlerini geliştirmek için Mastercard'ın uzmanlığının desteğiyle benzersiz bir zorluğu çözecek. Firma, yeni katılan girişimlerin, Mastercard'ın dünya çapındaki bankalar, ortaklar ve dijital oyunculardan oluşan ekosistemini yeni çözümler sağlamak ve birbirine bağlamak için programı kullanacağını söyledi.

Mastercard'ın dijital altyapısı ve fintech başkan yardımcısı Jess Turner, şirketin 2015'ten beri dijital para ekosistemi ile ilgilendiğini vurguladı. Rolümüzün bir kısmı kripto paranın geleceğini şekillendirmek ve bunu ana akım finansal ilkeleri dijital varlık inovasyonlarıyla birleştirerek yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

2014'te başlatılan Mastercard Start Path, yeni başlayanların ürünlerini ve hizmetlerini büyütmelerine ve ticarileştirmelerine yardımcı olan altı aylık bir hızlandırma programıdır. Duyuruya göre, lansmanından bu yana programa 250'den fazla girişim katıldı. Bu yılın başlarında Mastercard Start Path, Moeda Seeds de dahil olmak üzere altı fintech ve dijital varlıkla ilgili yeni girişimi daha ekledi.

Haber, Mastercard'ın geleneksel bankaların Mastercard'ın mevcut ödeme ağı içinde kripto para özellikli kartlar sunmasını sağlamak için kripto kart programını yenileme planlarını açıklamasından kısa bir süre sonra geldi.

MasterCard, dijital varlık sektörüne girişini daha da artırırken ana rakip şirketi Visa'nın adımlarını takip ediyor gibi görünüyor. Temmuz ayı başlarında yaptığı son kripto güncellemesinde Visa , işinin bir parçası olarak kripto para birimi endüstrisinin gelişimini desteklemeye devam edeceğini ve kripto para kartlarının 2021'in ilk yarısında toplam 1 milyar doların üzerinde harcama gerçekleştirdiğini bildirdi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version