Miami Belediye Başkanı Francis Suarez: Bitcoin ve Ethereum Satın Aldım!

Francis Suarez BTC

Amerikalı avukat ve Miami Belediye Başkanı Francis Suarez dün elinde Bitcoin ve Ethereum tuttuğunu açıkladı. Suarez, ABD Senatosu'nun 1,9 trilyon dolarlık teşvik yasasını geçirdiği gün BTC ve ETH satın aldığını belirtti. Miami Belediye Başkanı yaşanan son düşüş sırasında kripto para portföyünü genişletmeyi planladığını ekledi. Suarez, Bitcoin'i 'genç bir varlık' olarak nitelendirdi ve Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde manipülasyon olasılığından duyduğu endişeyi dile getirdi.

“Bitcoin ve Ethereum sahibiyim.”

Miami belediye başkanı, “Miami'de Bitcoin hakkında neler yaptığımızı anlatan bir tweet attığımda, şimdiye kadar yayınladığım en çok izlenen video oldu. Video yaklaşık 7 milyon kez izlendi. Kripto para olan ilginin inanılmaz olduğunu gösteriyor. Bitcoin ve Ethereum sahibiyim. Bitcoin'i 30.000 doların üzerinde bir fiyata satın aldım ve Ethereum'u 1.500 dolar civarında satın aldım. ABD Senatosu'nun 1,9 trilyon dolarlık Senato tasarısını kabul ettiği gün satın aldım ve o noktada enflasyonun kaçınılmaz olduğunu biliyordum."

“Bitcoin madenciliğine temiz enerji sağlayabiliriz.”

Suarez, son birkaç aydır BTC ve diğer kripto para varlıkları hakkında açıklamalarda bulunmaya devam etti. Bu yılın başlarında Miami Mayor, dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin kirli enerjiyle Bitcoin madenciliği yaptığını söyledi. Ayrıca ABD'nin BTC madenciliği için temiz enerji sağlayabileceğini de sözlerine ekledi. “Bitcoin madencilik merkezlerine ve veri merkezlerine temiz enerji sağlama yeteneğine sahibiz. Röportaj sırasında, temiz enerji ürettiğimiz için ABD'de daha fazla madencilik yapmamızın kripto para topluluğuna fayda sağlayacağını söyledi. Kripto para birimleri, özellikle Bitcoinbüyük enerji tükettiği için madencilik süreci için çok fazla tepki aldığını da sözlerine ekledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version