Ethereum (ETH) Fiyat Analizi: 24 Haziran

Ethereum analizi
22 Haziran'da 1.705 dolara kadar bir geri çekilme yaşayan Ethereum fiyatı, sonrasında kademeli olarak yükselişe geçti. Yazının yazıldığı sırada ETH fiyatı 2.000 doların biraz üzerinde hareket ediyor.

Lider Altcoin sadece iki günde %13 düştü. Bununla birlikte, önceki bir analiz , ETH'nin sonra neredeyse %8.6 yükselişinin  ardından grafiklerde iyi bir toparlanmanın altını çizmişti. 23 Haziran'da 1.988 dolarlık direnci test ettikten sonra ETH,  zayıflama belirtileri gösterdi. Kilit destek seviyesi 1.720 dolardı.

ethereum analizi
Chaikin para akışına göre, varlık için sermaye çıkışları baskındı ve indikatör yazının yazıldığı sırada kısmen yükselişi işaret etti.

On Balance Volume, mavi çizgi göstergesi yukarı doğru eğilimini sürdürdüğü için piyasada kalıcı satışlar görüldü. Aslında, indikatör de yazının yazıldığı sırada son zamanların en düşük seviyesini aşmış oldu. Burada yazanlar yatırım tavsiyesi değil, bilgi vermek amaçlıdır.

Ethereum için olası direnç bölgeleri; 2.019, 2.102 ve 2.180 olurken ETH için olası destek bölgeleri ise 1.922, 1.862 ve 1.720 dolar görünüyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version