Piyasa Düşüşte Olsa da, Bu 15 Kripto Para Birimine Dikkat!

coingecko


Genel piyasa düşüşüyle birlikte hemen hemen her kripto para birimi ciddi oranlarda bir düşüş yaşarken lider kripto para birimi dün Elon Musk'ın kırık kalp tweet'i ile Bitcoin 35.600 dolara kadar düşüş gerçekleştirdi. Yazının yazıldığı sırada Bitcoin fiyatı 37.00 dolarken piyasa değeri bakımından en büyük altcoin olan Ethereum fiyatı 2.650 dolar civarında hareket ediyor.

Piyasada genel bir düşüş sonrası az da olsa yükselişler gerçekleşse de yatırımcıların kripto paralara olan ilgisi devam ediyor. Sizler için bu yazımızda CoinGecko'dan gelen verilere göre dünya genelinde en çok aranan kripto paraları sizler için sıralayacağız. Bu kripto paraların aranma istatistikleri, yatırımcıların ilgisiyle doğru orantılı olabilir. Burada yazanlar yatırım tavsiyesi değil, tamamen bilgi vermek amaçlıdır.

Coingecko verilerine göre en çok aranan ilk 15 kripto para birimi:

CumRocket, PolyDoge, Polygon, Mina Protocol, Shiba Inu, WaultSwap, NuCypher, Dogecoin, Binance Coin, Bitcoin, Cardano, PancakeSwap, SafeMoon, Ethereum, Curve DAO Token
coingekco
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version