Cardano (ADA) Fiyat Analizi: 23 Haziran

cardano analizi
Cardano (ADA), kilit destek seviyesinin 1 dolara iğne atmasının ardından toparlanmaya başladı ve yazının yazıldığı sırada ADA fiyatı 1,24 dolar civarında işlem görüyordu. ADA'nın fiyat artışı devam ederse test edebileceği güçlü direnç seviyesi 1.35 dolar. Beşinci sıradaki Altcoin, %18,04'lük bir fiyat düşüşü kaydetti, Son 24 saatte ise %7,06'lık bir artış yaşadı. Müthiş Osilatör üzerinde yeşil çubukların görünümüyle yükseliş momentumu gözlemlenebilir.

ada analiz

Ayrıca, ADA için Bollinger bantları artan volatiliteye dikkat çekti ve varlık daha düşük seviyelerden toparlandıkça daha genişletilmiş bir fiyat aralığına işaret ediyor olabilir. ADA için Göreceli Endeksi (RSI) yazının yazıldığı sırada 44.51 ile nötr bölgeye yakındı. RSI yükselişi satın alma baskısında bir artışa işaret ederken alıcılar ve satıcılar eşit derecede baskındı. Burada anlatılanların hiçbiri yatırım tavsiyesi değil, bilgi vermek amaçlıdır.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version