Ripple, SEC Davası Devam Ederken Mısır Ulusal Bankası İle Resmen Ortak Oldu!

XRP
RippleNet, Ripple Labs ve National Bank of Egypt ilişkilerini geliştirdikten sonra BAE ve Mısır arasındaki havale ödemeleri için kullanılacak.

Ripple, ABD'de SEC'ye karşı devam eden yasal mücadelesini sürdürürken Blockchain şirketi Mısır'ın en büyük ve en eski bankası olan NBE ile ortaklık kurdu. RippleNet ve finansal hizmet sağlayıcısı LuLu'yu kullanarak Mısır Ulusal Bankası, BAE'den Afrika ülkesine sınır ötesi ödemeleri işleme koyacak. Ripple ve NBE, Şubat 2020'de bir ilk anlaşma imzaladıktan sonra ilişkilerini geliştirdi.

RippleNet, BAE ile Mısır arasındaki havale ödemeleri için kullanılacak

Ripple ve National Bank of Egypt, havale ödemelerini artırmak için Ripple'ın RippleNet adlı kurumsal ödeme sağlayıcıları ağını kullanmayı planlıyor. Blockchain tabanlı ödeme işlemcisi, 19 Mayıs'ta Mısır'ın en eski bankasıyla yaptığı son anlaşmayı duyurduLuLu Financial Group'un bir parçası olan BAE merkezli finansal hizmet sağlayıcısı LuLu International Exchange olan üçüncü bir tarafın katılımını görüyor. Ortaklık, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Mısır'a sınır ötesi ödemeleri mümkün kılacak.

"NBE'nin Ripple ile ortaklığı genel verimliliği artırmaya yardımcı olacak"

Mısır, yalnızca geçen yıl 24 milyar doların üzerinde bu tür ödemelerle Hindistan, Çin, Meksika ve Filipinlerden sonra beşinci en büyük havale alıcısı oldu. "NBE'nin Ripple ile ortaklığı, NBE'nin daha düşük maliyet ve daha hızlı entegrasyon süresiyle daha geniş pazarlarda yeni ittifaklar kurmasını sağlayarak genel verimliliğin artırılmasına yardımcı olacak. NBE'nin Finansal Kurumlar ve Uluslararası Finansal Hizmetler Grup Başkanı Hesham Elsafty, Ripple ve LuLu ile yeni ortaklığımızı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz ve Mısır-BAE para transferi koridorunun daha da hızlanmasına katkıda bulunacağına inanıyoruz, ifadelerinde bulundu. Daha önce, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Aralık 2020'de kayıtsız bir menkul kıymet teklifi yürüttüğü için Ripple'a karşı dava açmıştı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version