Son Saatlerde Kurumsallardan Yoğun Şekilde Bitcoin Alımları Geliyor!

btc

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, 14 Nisan 2021'de 64.865 dolara kadar yükseldikten sonra kademeli olarak geri dönüşler yaşadı. Son günlerde Elon Musk'ın da manipülasyonlarıyla BTC fiyatı dün resmen 42.183 dolara kadar agresif bir düşüş yaşadı. Yazının yazıldığı sırada 1 Bitcoin fiyatı 44.760 dolar civarında.

17 Mayıs 2021 tarihinde kurumsalların BTC iştahına baktığımızda ise bugün kurumsallar Bitcoin satın alımı konusunda epey iştahlı görüyoruz, dün akşam kurumsallardan sert bir satış baskısı geldikten sonra özellikle bu sabah sabah saatlerinde kurumsallardan oldukça fazla Bitcoin alımlar geldi.

Cryptoquant

Yukarıdaki CryptoQuant verilerine göre, yeşil bölge (0.15) kurumsalların satın alımların oldukça yüksek olduğunu gösteriyor. Sabah saatlerinde CryptoQuant BTC: Coinbase Premium Index verilerine göre, 0.20 seviyesine kadar geldiğini ve kurumsalların son saatlerde yoğun şekilde BTC aldıklarını ifade ediyor. Aynı şekilde yazının yazıldığı saatlerde kurumsallar tarafında alımlar devam ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version