Bitcoin ve Kripto Paralar Google Aramalarında Tavan Yaptı!

Bireysel yatırımcıları, dünya çapında Google'da "kripto para" aramalarının sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Kripto para alanındaki son gelişmeler bireysel yatırımcıların dikkatini çekti. Google trend verileri, "kripto para birimi" aramalarının sayısının, çevresel sorunlardan yatırımcıların satması gerekenlere kadar değişen sorgularla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıktığını gösteriyor. GoogleTrends, Twitter hesabından büyük pazar çöküşü sırasında çevrim içi "kripto para birimi" aramalarındaki büyük artışın altını çizdi. Kripto para birimleri bu yıl ana akım medya tarafından da oldukça popüler hale geldi.

Google ve Kripto Para

Dünyanın en büyük arama motoru, kullanıcılar tarafından yapılan kripto para ile ilgili çeşitli sorgular hakkında daha fazla ayrıntıya ulaştı. Yalnızca ABD'de "kripto paramı satmalı mıyım" aramaları geçtiğimiz gün %400 arttı. Ek olarak, insanlar çevre sorunlarına oldukça ilgi gösteriyordu. Google aramalarına göre, insanlar kripto para birimleriyle ilgili çevresel sorunlara oldukça ilgi gösteriyor. 

Geçtiğimiz yıl boyunca, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri büyük ölçüde ana akım tarafından popüler hale geldi. Bitcoin fiyatı geçen ay 65.000 dolara kadar ulaştı. PayPal ve Tesla gibi büyük şirketler kripto para yatırımlarını açıkladı. Başta BTC olmak üzere kripto para birimleriyle gün geçtikçe daha fazla insan ilgilenirken daha fazla şirket onlara yatırım yapmaya başladı. Parabolik artışlar, kitle iletişim araçlarının ve perakende yatırımcıların dikkatini çekti. Bitcoin, son on yılın en iyi yatırımları arasında olduğunu kanıtladı. Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version