Kurumsal Yatırımcı Ali Mizani ICRYPEX'in Konuğu Oldu! Uzun Vadeli Bitcoin Öngörüsü 250.000 Dolar!

Kurumsal olarak Bitcoin alan Ali Mizani Twitter:


FiCAS CEO'su Ali Mizani Kripto Para Borsası ICRYPEX'in Youtube kanalının konuğu oldu. Kurumsal yatırımcı Ali Mizani Oskui, Bitcoin için büyük hedefini paylaşırken Bitcoin ETP'lerinin geleceğinden bahsetti.

Ali Mizani Oskui Kimdir?

Kurumsal yatırımcılardan biri olan Ali Mizani, ICRYPEX Youtube kanalında, kendinden bahsederken şu ifadelerde bulundu: "Ben Ali Mizani Oskui, FiCAS şirketinin kurucusuyum. 2013 senesinden beri Kripto para piyasasındayım. Aslında kripto paralar konusunda kitap yazdığım 2007 senesine kadar uzanan bir geçmişim var. Sanal dünyada kripto altına duyulan ihtiyacın ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Şu an İsviçre'deyim ve biz dünyada aktif olarak yönetilen ilk Kripto ETP'sini sunuyoruz ve FiCAS'ın Aktif Kripto ETP'si yılbaşından bu yana %250'lik bir performans gösterdi." Kurumsal yatırımcı Ali Mizani hakkında daha fazla detaylı bilgiyi ICRYPEX'in Youtube videosunda bulabilirsiniz.

Kripto ETP'si Nedir?

Ali Mizani, Bugün İsviçre'de güzel bir altyapı oluşturduklarını ve geleneksel piyasa ile kripto para piyasasında bir köptü kurduklarını aktardı. FiCAS'ın ürünün 6 farklı İsviçre borsasında listelendiğini ve kendi araştırmaları sonucu kripto para yatırımı yapmak isteyen herhangi bir kişinin kolaylıkla tıpkı hisse senedi alır gibi kripto para yatırımı yapabildiğini ifade etti.

Yatırım yapmak isteyenlerin banka hesabına ya da broker'ına gidip BTCA ticker'ına tıklayıp basit bir şekilde kripto para yatırımı yapabileceklerini aktardı. Arka planda FiCAS'ın bu para ile al-sat yaptığını, Bazen Ethereum, bazen NEO alındığını, favori 15 altcoin ile al-sat yaptıklarını ve bu sayede alfayı yaratarak Bitcoin'den daha fazla performans yakalamaya çalıştıklarını ifade etti. FiCAS'ın aktif olarak yönetilen Kripto ETP'si hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

ETP Nedir? Neden Bitcoin ETP?

ICRYPEX'in Youtube kanalına katılan Ali Mizani, ETP hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Ali Mizani'nin ETP nedir, neden Bitcoin ETP hakkında açıklaması şu şekilde: "ETP borsa yatırım ürünü anlamına geliyor. Bu, hisse satın alır gibi kripto para satın alabileceğin bir altyapıdır. Biliyorsunuz, menkul kıymetler borsasında kriptoya nasıl yatırım yapacağını bilen çok fazla yatırımcı var. Özellikle Avrupa'da bankanızı arayıp ben BTCA ticker almak istiyorum dersiniz ve onlar da sizin adınıza alır veya internet bankacılığı altyapıları ile bu ürünü alabilirsiniz. Yani bu ürünü almak geleneksel yatırımcılar ve piyasa için oldukça kolaydır. Asıl mesele arka planda yapılan al-sat işlemleridir. Bu altyapı ile, ki denetime tabidir, ki bu altyapı 6 İsviçre borsasında listenmektedir ve karşılıklı teminatlarımız vardır. Sistemde paranın güvenli bir yerde tutulduğu ve nitelikli bir al-satın yapıldığını denetleyen çok güzel bir ekosistem var. Bitcoin ETP hakkında detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Uzun Vadeli Bitcoin Öngörüsü: 250.000 DOLAR

FiCAS

Ali Mizani, ICRYPEX'in Youtube kanalında, yukarıdaki grafikte de görülebileceği gibi, logaritmik regresyon modelinde Bitcoin çizelgelerini bir araya getirdiklerini, ilki var olmayan piyasa değeri, ikinci kısım ise toplam piyasa değeri olduğunu ifade etti. Bitcoin fiyatı ile toplam piyasa değerini bir araya getirdiklerini, çizelgeye bakarak ileriyi tahmin edebildiklerini ifade etti. Yukarıdaki grafiğe göre, 2023'ün sonuna kadar, 250.000 dolar olacağını ifade etti. Ali Mizani'nin Bitcoin analizi hakkında detaylı anlatımını burada bulabilirsiniz. 

Kurumsal yatırımcı Ali Mizani TCMB'nın kripto para ödemeleri hakkında kararını yorumladığı, Trader'lara önerilerde bulunduğu, hangi Altcoin'lerde yükseliş potansiyeli olduğunu paylaştığı videoyu buradan ya da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version