Citigroup Bitcoin Ticareti ve Saklama Hizmetini Düşünüyor!

citibank bitcoin
Amerikan Bankacılık devi Citigroup, kripto para ticareti, saklama ve finansman hizmetlerini başlatmayı düşünüyor.

Citigroup'un küresel döviz başkanı Itay Tuchman,  Financial Times'da Cuma günü yayınlanan bir raporda, bankanın geçen Ağustos ayından bu yana büyük müşterilerden Bitcoin'e "çok hızlı" bir ilgi artışı gördüğünü söyledi. Bizim bakış açımıza göre farklı seçenekler var ve müşterilere en iyi hizmeti nerede sunabileceğimizi düşünüyoruz. Bu bir özel mülk ticareti çabası olmayacak”dedi Tuchman.u.

Citigroup, kripto hizmetlerini başlatmak için acele etmiyor

Amerikan bankacılık devi, kripto para hizmetlerini başlatmak için acele etmiyor. Tuchman, bankanın müşterilere fayda sağlayacak ve düzenleyicilerin destekleyebileceği bir şey inşa edebileceğinden emin olduğunda devreye gireceğini söyledi. Tuchman, "Herhangi bir FOMO [kaçırma korkum] yok çünkü piyasanın henüz başlangıcındayız" dedi. Bu bir uzay yarışı değil. Birden fazla bayrağa yer var” diye ekledi.

Citi, Bitcoin'in geliştikçe "uluslararası bir ticaret para birimi" haline gelebileceğini iddia etti

Bu yılın başlarında Citi, Bitcoin'in geliştikçe "uluslararası bir ticaret para birimi" haline gelebileceğini söyleyen bir rapor yayınladı. Banka, "Bitcoin'i neyin önemli kıldığına dair algılar gelişmeye ve yeni fırsatlar yaratmaya devam ederken, diğer yandan da ana akım olma algısını artırmaya devam ediyor" dedi. “Bitcoin: Devrilme Noktasında” başlıklı rapor, Bitcoin'in bir ödeme biçiminden mevcut durumuna bir değer deposu olarak gelişimini gösteriyorBankacılık devi, Bitcoin (BTC)'in küresel erişim ve tarafsızlığıyla birleşen temel özelliklerinin, yaklaşık yedi yıl içinde uluslararası ticaret için "tercih edilen para birimine" dönüşmesini görebileceğini tahmin ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version