Aave (AAVE) ve Maker (MKR) ICRYPEX Kripto Para Borsasında Listelendi!

maker icrpex
Aave(AAVE) ve Maker (MKR), ICRYPEX'te listelenmeye başladı! ICRYPEX Kripto Para Borsası ürünler listesine birçok yeni kripto para birimini eklemeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Holochain’i ürünler listesine ekleyen ICRYPEX, önümüzdeki günlerde yine birçok kripto para biriminin listelemesini gerçekleştirecek. AAVE coin’i ve MKR token’ı yatırımcılarına sunan ICRYPEX Kripto Para Borsası aynı zamanda BTC, ETH, XRP, DOT, LTC ve LINK gibi pek çok önemli kripto parayı da bünyesinde barındırmakta ve listelediği kripto paralar ile müşterileri için geniş bir portföy sunmaktadır. Listelediği kripto para birimlerinin teknolojik altyapısına da oldukça önem veren ICRYPEX, kripto para yatırımcılarına sunduğu fırsatlar ile kendinden sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

İlk çıktığı zamanlarda LEND olarak bilinen AAVE, 2017 yılında Stani Kulechov tarafından piyasaya sürülmüştür. Ethereum blok zinciri üzerinde çalışan ve bir merkeziyetsiz finans (DeFi) projesi olan AAVE, ERC-20 tabanlı olan birçok kripto para ile borç alıp vermeyi sağlamaktadır. ETH, BAT ve LINK’in; ICRYPEX Kripto Para Borsasında yer alan ERC-20 tabanlı kripto para birimlerinden bazıları olmakla birlikte Bitcoin dâhil Ripple, Litecoin, Polkadot ve AVAX gibi pek çok önemli kripto para ICRYPEX Kripto Para Borsasında yer almaktadır.

Yine 2017 yılında geliştirilerek piyasaya sürülen Maker (MKR) da Ethereum blockchain sistemi olan ERC-20 altyapısına sahip bir stablecoin’dir. MakerDAO platformunun yerel kripto para birimi olan MKR, aynı zamanda bir merkeziyetsiz finans yani DeFi projesidir. Maker’ın en dikkat çekici ve avantajlı özelliği ise herhangi bir güncelleme ya da değişiklik isteyen yatırımcıların, cüzdanında MKR bulunduran yatırımcılardan onay alması gerekmesidir. Bu da MakerDAO platformu üzerinden gerçekleştirilen oylamalara ve oylamaların sonucuna bağlıdır. Böylece herhangi bir değişikliğin gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceğine MKR yatırımcıları karar vermiş olur.

ICRYPEX Kripto Para Borsası Hakkında

2018 yılında kurulan, güvenilir ve hızlı bir hizmet sağlamayı amaçlayan ICRYPEX Kripto Para Borsası; müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yatırımcılara kusursuz bir yatırım deneyimi sunuyor. Kripto para yatırımcılarına 7/24 Müşteri Destek hizmeti sunan ICRYPEX Kripto Para Borsası, başta Bitcoin olmak üzere Ethereum, Ripple, Litecoin, LINK gibi pek çok ürünü bünyesinde barındırmaktadır.

Yatırımcıları ile olan ilişkilerinde etkili bir iletişim kurmak adına 7/24 ulaşılabilir olması ve web sitesinde yer alan Canlı Destek özelliği, yeni yatırım yapmaya başlayan yatırımcılar için yol gösterici olabilir. Aynı zamanda günlük yayımlanan bültenleri, kripto para analizleri ve ICRYPEX YouTube kanalında yayımlanan videoları da piyasadaki önemli gelişmelerin takip edilmesi ve yatırımcıların piyasa hakkında bilgi sahibi olması açısından önemli. Bunların yanı sıra 2021 Ocak ayında Beşiktaş Erkek Basketbol A Takımı’na sponsor olan ICRYPEX Kripto Para Borsası, Türk sporuna yapmış olduğu destekle de birçok taraftarın gönlünü kazanmış durumda.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version