Morgan Stanley, Grayscale ile Bitcoin Yatırımı Yapabileceğini Duyurdu


ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)'e gönderdiği dosyaya göre, Bitcoin'i birden fazla kurumsal fona uygun bir yatırım olarak ekliyor. 

Wall Street yatırım bankası Morgan Stanley, bugün düzenleyici bir dosyada, kurumsal fonlarının bir kısmının nakit ödemeli vadeli işlemler veya bir Grayscale's Bitcoin Trust şeklinde Bitcoin'e yatırım yapabileceğini açıkladı.

SEC'e gönderilen dosyada şu ifadeler yer alıyor:
"Bazı Fonlar, nakit olarak ödenen vadeli işlemler yoluyla dolaylı olarak veya Bitcoin'e yatırım yapan özel olarak sunulan bir yatırım aracı olan Grayscale Bitcoin Trust'a (BTC) (" GBTC ") yapılan yatırımlar yoluyla dolaylı olarak Bitcoin'e yatırım yapılabilir. Bir Fonun Bitcoin vadeli işlemlerine yatırım yaptığı ölçüde veya GBTC, bunu Cayman Adaları yasalarına göre (her biri bir "Yan Kuruluş") muaf tutulan bir şirket olarak organize edilen tamamen sahip olduğu bir yan kuruluş aracılığıyla yapacak."

Dosyalamada Counterpoint Global Portfolio, Developing Opportunity Portfolio, Asia Opportunity Portfolio ve diğerleri yer alıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version