Ethereum, Bitcoin'i Youtube'da Resmen Geçti!

youtube ethereum

Neredeyse Google'dan sonra en büyük ikinci arama motoru haline gelen Youtube görüntülenmelerinde Ethereum resmen Bitcoin'i geçti! 

Totalprocessing rapora göre, şu anda Ethereum, toplam görüntülenme miktarı söz konusu olduğunda YouTube'daki diğer kripto para birimlerinden üstün durumda.

Şu an itibariyle, ETH toplamda 231 milyondan fazla görüntülemeye sahip. İkinci en büyük kripto para birimi, kripto meraklıları tarafından 199.971.202.00 görüntülenme ile Bitcoin'i geride bıraktı. 
Sizler de Kripto Sözlük Youtube kanalımıza buradan katılmayı unutmayın!

Bitcoin'den sonraki üç popüler kripto para LINK (45.728.324,00 görüntüleme), Cardano'nun ADA (43.094.304,00 görüntüleme) ve XRP (38.599.670,00 görüntüleme).

Bunları LTC, UNI, BNB, USDT ve DOT takip ediyor.

Bu rakamları paylaşmak için, analiz firması her kripto para için yaklaşık 1.000 videoyu analiz etti. Toplamda 10.000'den fazla analiz edildi.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version