Kripto Sözlük Yayınlarını Kaçırmayın! İşte Kripto Sözlük Youtube Kanalının Güncel Yayın Saatleri!

kripto sözlük

Türkiye'nin en popüler kripto para Youtube kanallarından biri olan Kripto Sözlük, sizlerin desteğiyle her geçen gün büyümeye devam ediyor! Yazının yazıldığı sırada 117 bin aboneye ulaşan Kripto Sözlük, milyonlarca dakika izleniyor.

Kripto Sözlük Yayınlarını kaçırmayın!

Popüler Youtube kanalı Kripto Sözlük'ün güncellenmiş yayın saatleri belli oldu. Youtube kanalımıza buradan abone olarak ve bildirimleri açarak videoları, anlık ve acil canlı yayınları, Bitcoin ve altcoin'ler için önemli temel ve teknik analizleri kaçırmamış olursunuz.

İşte Kripto Sözlük güncellenmiş yayın saatleri aşağıdaki gibi:

  • Pazartesi 20:00 - Video
  • Çarşamba 20:30 - Canlı Yayın
  • Cuma 20:30 - Canlı Yayın
Yine bunlarla kalmıyor! Perşembe 21:00 Beste Uyanık'ın Instagram kanalında canlı yayın, piyasalarda önemli hareketlerin olduğu anlarda Kripto Sözlük, "ACİL" olarak bol bol canlı yayın ve videolarla izleyicilerini yalnız bırakmıyor!

Sen de Kripto Sözlük Youtube kanalına abone ol, en güncel ve önemli detayların olduğu yayınları kaçırma!

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version