Bu Kripto Paralara Dikkat! Tam 16 Altcoin Analizi!

altcoin analizi
Kripto Sözlük'ün son videosunda dün akşam 8 dakikada tam 16 altcoin analizi yapıldı! Başta Bitcoin olmak üzere ETH, ONT, LINK, ADA, BNB, XRP ve daha birçok altcoin analizini Kripto Sözlük Youtube kanalının son videosunda bulabilirsiniz!

Dün akşamki videoda Bitcoin teknik analizinde destek ve direnç bölgeleri kaç dolar olduğunu, ayrıca Litecoin, Ripple'ın XRP'si, Ontology, Injective Protocol gibi birçok altcoin'de en önemli destek ve direnç seviyelerini paylaşmıştık. Kripto paralarla ilgili en son haber ve yorumları almak için Kripto Sözlük Youtube kanalına abone olmayı unutmayın.

Ontology'de Neler Oldu?

Dün akşamki altcoin analizinde ısrarla üzerinde durmuştuk, alçalan kama içerisinde bulunan ONT, yatırım tavsiyesi olmadan en geç 4 Mart'a kadar sert yükseliş yapabilir demiştik. Dün akşamdan itibaren %11 civarı bir yükseliş hareketi gerçekleştirdi. Bazı coin'ler yükselişini gerçekleştirse de, bazıları için destek ve direnç seviyeleri aynı şekilde devam ediyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version