BNB Fiyat Analizi: 19 Mart

Binance coin analizi


11 Mart'ta 315 dolara kadar yüklesen BNB Coin ardından kademeli olarak 240 dolara kadar düşüş yaşadı, ancak 240 doların üzerinde kalarak bir kez daha 277 dolara doğru toparlanma yaşadı. Yazının yazıldığı sırada BNB 265 dolar civarında işlem görüyor.

BNB Analizi


BNB, son birkaç gündür piyasalarda kararsız hareket ediyor. Birkaç gün önce 315 dolarlardan 280 dolar seviyelerine düşüş yaşadı ancak 9 Mart'ta olduğu gibi BNB 15 Mart'tan sonra 240 doları 3 defa test etti. Daha sonra, BNB 260 dolara yeniden yükseldi ve 277 dolarlık hareketi tetikledi.

Yukarıdaki 4 saatlik BNB grafiğine göre, Müthiş Osilatör (AO), momentumun her iki yönde de belirgin olmadığını gösteriyor. Destek için 257 dolarlık bir düşüş, ayıların bir miktar güçlü olduğunun altını çiziyor ve önümüzdeki birkaç gün içinde BNB'nin 277 doları bir kez daha yeniden test ettiğini görüyoruz.

BNB Destek ve Dirençler Neresi?

19 Mart BNB analizimize göre, BNB için olası direnç noktaları; 269.65 dolar, 277.5 dolar ve 287 dolar olduğu görülüyor, BNB için olası direnç noktaları ise, 255 dolar, 241 dolar ve 230 dolar.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version