Bu 10 Kripto Para Birimine Çok Dikkat! Düzeltme İhtimali Yakın Olabilir!

Düzeltme yaşayabilecek 10 kripto para birimi
Şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) en yakın işlem gören 10 kripto para birimini sizler için sıraladık. Son günler ve saatlerde fazlaca yükseliş göstermiş bu 10 kripto para birimi, ATH seviyelerine çok yakın fiyatlarda seyrederken %100 olmamakla birlikte bu on kripto para birimi düzeltme yaşayabilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Kripto Sözlük takipçileri için Messari verilerine göre, tüm zamanların en yüksek fiyatları (ATH)'na en yakın seyreden 10 kripto para birimini sıraladık. On kripto para birimi aşağıdaki gibi:

Birinci sırada son 24 saatte %18.66'lık büyümesiyle WhiteCoin (XWC) geliyor, ikinci sırada ise Flow %18.79'luk bir büyümeyle gelirken üçüncü sırada %15.47'lik bir yükselişle Meme Coin geliyor. Meme coin'i ise listemizin dördüncü sırasında %32.45'lik yükselişle Whale takip ederken beşinci sırada %7.3'lük büyümesiyle ThorChain (RUNE) geliyor.

Tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yakın işlem gören 6. kripto para birimi ise son 24 saatte %40.39'luk yükselişiyle Metadium (META) gelirken, 7. sırada %21.38'lik yükselişiyle Darwinia Network (RING) geliyor. 8. sıradaki kripto para birimi ise %20.10'luk bir yükselişle TrustSwap olurken onu 9. sırayla Chiliz (CHZ) %15.20'lik bir yükselişle takip ediyor.

Listemizin son sırasında yan ATH seviyesine yakın hareket eden 10. kripto para birimi ise son 24 saatte %5.76'lık yükselişiyle son günlerin popüler kripto para birimi Enjin Coin (ENJ) geliyor. Messari tarafından alınan detaylı listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

All-Time-High (ATH) || Kaynak: Messari

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version