ABD Georgia'da Okullarda Bitcoin ve Kripto Para Eğitimi Verilebilir!

ABD Georgia'da Okullarda Kripto Para Eğitimi Verilebilir!
ABD'deki Georgia Eyaleti Temsilciler Meclisi, eyalet eğitim yetkililerini kripto para birimleri hakkında bir çalışma programı uygulamaya çağıran bir tasarıyı kabul etti.

Georgia Temsilciler Meclisi, eyalet eğitim yetkililerini kripto para birimlerine dayalı bir çalışma programı uygulamaya çağıran bir tasarıyı kabul etti. Tasarı, Georgia'nın alt meclisini 8 Mart'ta 169-2 oyla kabul etti. Eğitim tasarısı altı Cumhuriyetçi aday tarafından desteklendi ve daha fazla görüşülmek üzere Senato'ya gönderildi. Program, lise öğrencileri tarafından çalışılacak 16 finansal okuryazarlık alanını özetlemektedir.

Kripto para ve diğer geleneksel finansla ilgili konular dahil

Tasarıda, "Eyalet Eğitim Kurulu, lise yıllarında öğrenciler tarafından tamamlanacak kişisel finansal okuryazarlık konusunda bir çalışma programı üzerine" ifadeleri bulunuyor. Kripto para birimi, çek defterini dengeleme, yatırım, para yönetimi, kredi uygulamaları ve vergi değerlendirmeleri gibi daha geleneksel konularla birlikte liste genişliyor. Tasarı ile birlikte kripto para birimleri bir ülkede lise müfredatına ilk kez dahil edilmiyor. 2019'da Fransız eğitim bakanlığı lise müfredatına bir kripto para birimi modülü uyguladı.

Üç yaşındaki Lily Knight, Dünya Kadınlar Günü'nde Bitcoin'i açıkladı

Kripto para eğitim modülü, öğrencilere geleneksel finans dünyasıyla ilgili temel bir kripto para birimi bilgisi vermek için tasarlandı. Modül, öğrencileri “Bitcoin geleceğin para birimi mi?”, “Bitcoin Euro'nun yerini alabilir mi?” gibi soruları yanıtlamaya çalışıyor. Dünya Kadınlar Günü'nde kripto para hakkında bilgi edinmek için hiçbir zaman çok erken olmadığını gösteren üç yaşındaki bir Bitcoin eğitmeni, internet üzerinden kripto para ve Blockchain konferansında bir konuşma yaptı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version