The Motley Fool: Bitcoin 10 Kat Yükselebilir ve BTC Satın Alabiliriz!

motley fool btc

Mali danışmanlık devi The Motley Fool, 10 kat potansiyele sahip olduğuna inanarak 5 milyon dolar değerinde BTC satın almayı planlıyor.

Özel finans ve yatırım danışmanlığı şirketi The Motley Fool, Bitcoin'e 5 milyon dolar ayırma planlarını açıkladı.

Motley Fool BTC Partisine Katıldı

ABD merkezli Virginia şirketi, Twitter hesabından BTC satın alma niyetini açıkladı. "Kendi bilançomuzdan 5 milyon dolarlık Bitcoin satın alıyoruz" yazıyor.

Motley Fool, kararının arkasına birkaç neden de ekledi. Firma, kripto para biriminin "uzun vadede altından daha etkili bir şekilde değer kazanacağını", fiyatı kısa süre içinde istikrar kazanırsa işlemler için meşru bir araç haline gelebileceğine ve BTC'nin "enflasyona karşı verimli bir koruma görevi görebileceğine" inanıyor.

Yatırım danışmanlığı şirketi, BTC'nin "uzun vadeye odaklanarak oluşturulan" çeşitlendirilmiş portföyünde hayati bir rol oynayacağını iddia etti.

Bitcoin satın alımı, önümüzdeki 10 ila 15 yıl içinde %1.000 getiri sağlayabilecek 40 varlıktan biri olacağını kabul ediyorlar.

“Bitcoin kısa vadede dalgalı olmaya devam edebilirken çeşitlendirilmiş bir portföyün parçası olarak uzun vadede bugünün seviyelerinden 10 kat daha fazla potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz. Bitcoin yatırımını uzun yıllar tutmayı planlıyoruz." ifadelerinde bulundular.

Şirketin tahmininin gerçekleşmesi ve on kat artarak 500.000 dolara yükselmesi durumunda, piyasa değeri tahmini 9 trilyon dolar olacaktır.
 
Motley Fool'un Dönüşü

Bitcoin , özellikle son boğa koşusu sırasında insanların (veya şirketlerin) düşüncelerini değiştirmeye devam ediyor ve görünen o ki Motley Fool en son örnek.

Finansal danışmanlık devi, BTC'yi satın alma planlarından önce, geçmişte lider kripto para birimi Bitcoin hakkında açıkça olumsuz bir tavırdaydı. BTC, 2013 yılında, beş aydan kısa bir süre içinde %1.200'den fazla artarak 240 dolara ulaşmıştı.

Ancak şirket, BTC hakkında negatif düşünmeye devam diyor ve BTC hakkında "korkunç bir yatırım aracı" ifadelerinde bulunuyordu.

Ancak, bu "korkunç yatırım" olan Bitcoin, Motley Fool'un dikkatini çekebilmesi için sekiz yıl içinde %20.000'in üzerinde yükselmesi gerekiyordu.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version