Ethereum İçin Bu Seviyeler Çok Önemli! ETH Fiyat Analizi

Ethereum, Ekim ayından bu yana başarılı bir şekilde devam ettirdiği yükselişini,1.960 doları görerek yeni ATH'ını gerçekleştirdi. Bununla birlikte veriler, Ethereum'un 2017-18 boğa koşusuna göre satış baskısının daha az olduğu görülüyor.

ETH, 21 Ocak'tan beri yükseliş trendini takip ediyor. Trend birçok kez doğrulandı. En son 16 Şubat'ta tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 1.960 dolar koşusundan önce ETH, 1.720 destek alanına iğne attı. 13 Şubat'ta 1.850 alanına ulaşan Ethereum, 1.850 dolar civarının üzerinde ve potansiyel olarak 1.850 dolarlık alanı destek olarak doğruluyor. Yazının yazıldığı sırada Ethereum 1.936 dolar civarında işlem görüyor. Ethereum fiyat bilgileri kripto para borsası Icrypex'ten alındı.
www.icrypex.com

4 saatlik grafiğe göre, teknik göstergeler yükseliş gösteriyor. RSI 65.68 çizgisinde yükseldi ve boğalar momentumun kontrolünü elinde tutmaya çalışıyor gibi görülüyor. Ayrıca, MACD histogramı neredeyse pozitif bölgeye geçti.

Ethereum fiyatının yükseliş kanalının üst ulaşmasıyla, ETH fiyatında 2.000 dolar ve üzeri görülebilir. Ethereum için olası bir yükseliş beklentisi için Bitcoin dominansında bir yükseliş görülmemesi gerekmektedir. BTC'nin hakimiyetinin düşmesiyle başta Ethereum olmak üzere birçok altcoin'de yeni yükselişler görebiliriz. ETH'de olası düzeltme sonrası fiyatın 1.850 dolar desteğine doğru bir düşüş gerçekleştirebilir.

Ethereum için olası destek bölgeleri: 1.850, 1.782 ve kanalın alt destek bölgesi olan 1.725 dolar.

Ethereum Nasıl Alınır?

Kripto para piyasanın en büyük altcoin'i biri olan Ethereum (ETH)'u kendi araştırmalarınız sonucu satın almak isterseniz eğer Icrypex'i kullanabilirsiniz. Ayrıca Icrypex'in günlük olarak ücretsiz şekilde paylaştığı kripto para analiz sayfasına da bakmayı unutmayın.

Icrypex'ten banka transferi ile Bitcoin ve Ethereum gibi altcoin'leri alabilir, isterseniz de 7/24 kredi kartı ve papara ile kripto para satın alabilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version