Cardano (ADA) Fiyat Analizi: 4 Şubat

Cardano, geçen hafta boğaların desteklemesiyle fiyatı yükselmeden önce destek seviyesi olan 0.30 dolar civarında işlem görüyordu. Bu hafta ise 0.45 dolar civarına kadar ulaştı ve oradan bir geri çekilme yaşadı. Yazının yazıldığı sırada ADA 0.43 dolardan işlem görüyor.

4 saatlik grafiğe göre, ADA 4 saatlik bir kama içerisinde.Yükselen kamayı 3 kez test eden Cardano, kamanın alt desteğini 2 kez daha önce test etmiş. Üçüncü denemede 0.44 doların üzerine çıkamamasından kaynaklı olarak önceki direnç olan 0,4 dolara veya hatta kamanın alt destek noktası olan 0.38 dolara kadar bir düşüş bir hareketi gelebilir. Ancak Altcoin piyasasına yüklü miktarlarda para girişleri bulunuyor. Bundan dolayı yükseliş trendine devam etmesi muhtemel. Ancak, ADA 0.38 doların altına düşer ve burada tutunamazsa kademeli olarak 0.3462 ve 0.3125 dolar civarına kadar geri çekilebilir. Yine de bu analiz kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version