2021'in İlk Ayında Bitcoin Balinalarının Sayısında Ciddi Artış Yaşanıyor!

Yılbaşından bu yana binden fazla Bitcoin tutan hesapların sayısı önemli ölçüde arttı.

Glassnode verilerine göre, Bitcoin balinalarının sayısı 2021'in başından bu yana 200'den fazla arttı. Bir 'balinayı', 37 milyon doların üzerinde bir değere sahip olan bir hesap olarak sınıflandırıyorlar. Önde gelen kripto para birimi BTC Aralık ve Ocak aylarında büyük bir yükseliş ile rallinin tadını çıkarırken Bitcoin balinalarının sayısı bu yıl şaşırtıcı bir artış gösterdi.

200'den fazla yeni balina varlığı ortaya çıktı

Yılın başından bu yana, 200'den fazla yeni balina varlığı ortaya çıktı ve bu da büyük kurumların gelmekte olduğunu gösteriyor. Aralık ayında Glassnode, dolaşımdaki Bitcoin arzının %78'inin dolaşımda olmadığını ve neredeyse hiç erişilebilir olmadığını bildirdi. Bitcoin balinalarındaki bir artış, büyük miktarlarda BTC istiflendiği için yatırımcılar için yükselişi işaret ediyor ve bu da satış baskısını azaltıyor.

Bitcoin 38.000 dolar civarında devam ediyor. 

Rallinin başlamasından bu yana, önde gelen kripto para birimi Bitcoin %31 oranında düzeltme yaşadı, ancak o zamandan beri tüm zamanların en yüksek seviyesine tekrar yaklaşarak 38.000'a geri döndü. Yazının yazıldığı sırada 1 Bitcoin 38.000 doların hemen üstünde hareket ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version