BNB Coin, STEEM Fiyat Analizi: 25 Şubat

BNB Coin, STEEM Fiyat Analizi: 25 Şubat
Bitcoin'in birkaç gün önce 58.000 dolardan 50.000 doların altına agresif bir şekilde düşmesi nedeniyle, altcoin piyasası da bu düşüşten nasibini aldı. BNB Coin ve STEEM vb. coin'lerin birçoğunun fiyatları düşüş yaşadı.

BNB Analizi

BNB Coin, iyi bir 2021 geçirdi ve BNB, fiyat listelerindeki muazzam yükselişiyle hemen hemen herkesi şaşırttı. Şubat ayının başlarında, 50 doların biraz üzerinde olan BNB, neredeyse 350 dolarları gördü, yazının yazıldığı sırada ise BNB fiyatı 255 dolar civarında.

Burada, BNB'nin yazının yazıldığı sırada 348 dolarlık ATH'ından biraz uzakta olduğunu belirtmekte fayda var . Bununla birlikte, çoğu altcoin gibi, BNB de Bitcoin değer kaybettikten sonra düzeltmelerin kurbanı oldu.

Ancak BNB Coin'in teknik göstergeleri, yükseliş ihtimalinin altını çizmeye devam ediyor. Yukarıdaki 1 günlük grafiğe göre Parabolik SAR'ların noktalı işaretleri fiyat mumlarının altında, RSI ise 64.58'lik puan ile alım bölgesinde bulunuyor.

BNB'nin yükselişi muazzam bir hacme sahipti. BNB; Tether, LTC, XRP, ADA ve DOT'u geride bırakarak piyasa değeri açısından üçüncü en büyük kripto para birimiydi haline geldi.

STEEM Analizi

STEEM, son birkaç aydır CoinMarketCap'in sıralamasında düşüşler yaşadı ve bazılarına göre, kripto para birimi hala Hive hard fork'unun uzun vadeli etkisinin üstesinden gelemedi. Bununla birlikte, piyasadaki çoğu altcoin gibi, ayın ilk birkaç haftasında, en son 2019'da gördüğü seviyelere geldi ve listelerde STEEM artışı görüldü.

Bitcoin'in 50.000 doların altına düşmesinin ardından STEEM fiyatı da düştü ve kripto para birimi değerinin %34'ünden fazlasını kaybetti.

Bollinger bantlarının ağzı geniş ve bir dereceye kadar fiyat oynaklığına işaret ederken MACD hattı piyasadaki düşüş eğilimini vurgulamak için sinyal hattının altına daldı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version