Icrypex Beşiktaş'a Sponsor Oldu! Sponsorluk Ödemesi Dünyada İlk Defa Kripto Para İle Yapılacak!

Icrypex Beşiktaş Basketbol Takımının Sponsoru Oldu!
Türkiye'nin popüler kripto para borsalarından biri olan Icrypex, Beşiktaş Erkek Basketbol A Takımının isim ve göğüs sponsoru oldu!

Bitcoin ve kripto para borsası olan Icrypex, Twitter üzerinden "Gücünüze güç katmaya geldik" sloganıyla Beşiktaş sponsorluğunu duyururken ayrıca şu ifadelerde bulundu:

Icrypex olarak Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden Beşiktaş'a sponsor olduk! Beşiktaş JK Erkek Basketbol A Takımı, bundan böyle Beşiktaş Icrypex!

Beşiktaş Erkek Basketbol A Takımının adı artık Beşiktaş Icrypex olurken Beşiktaş JK'nün başkanı Ahmet Nur Çebi, törende yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu:

"Türkiye’nin en köklü spor kulübü olarak Icrypex firması ile yaptığımız bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Kendilerine Türk sporuna ve Türk basketboluna katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Pandemi nedeniyle bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de spor kulüpleri zor bir dönemden geçiyor. Maçları seyircili oynayamamak kulüplerin gelirlerinde ciddi bir düşüşe neden oldu. Böyle bir dönemde sporun ve sporcunun yanında duran sponsor markalarımız bizlere güç ve güven veriyor. Bu tür iş birlikleri, bu zorlu dönemi birlikte atlatacağımıza dair en önemli gösterge. Icrypex ile Erkek Basketbol A Takımızın isim ve forma sponsorluğu anlaşması bir buçuk yıl sürecek. Bu anlaşmanın kulübümüze şampiyonluklar getirmesini diliyorum."
Sponsorluk ödemesi ise dünyada ilk kez kripto para ile yapılacak

Beşiktaş'ın resmi web sitesinde yapılan açıklama göre, Beşiktaş ve Icrypex arasındaki sponsorluk anlaşmasıyla, Beşiktaş Basketbol takımı artık sahada Beşiktaş Icrypex olarak ter dökecek ve takım formaların göğsünde kripto para borsası Icrypex'in logosu bulunacak. Beşiktaş ile Icrypex arasındaki sponsorluk anlaşmasına göre sponsorluk ödemesi kripto para ile gerçekleşecek ve bu dünyada bir ilk olacak. Kripto Sözlük olarak da Icrypex'i bu büyük sponsorluk anlaşması için tebrik ederiz!

Beşiktaş ile Icrypex arasındaki sponsorluk anlaşmasının basın açıklamasının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version