XRP'ye Grayscale'den Büyük Darbe! Resmen Delist Edildi!

XRP'ye Grayscale'den Büyük Darbe! Resmen Delist Edildi!

Grayscale, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun Ripple Labs'ın kayıtsız menkul kıymetler sattığını iddia eden 1.3 milyar dolarlık bir dava açmasının ardından 5 Ocak tarihli açıklamaya göre, Digital Large Cap Fund adlı fonun parçası olan XRP’yi delist ettiğini duyurdu.

Grayscale, XRP'nin "DLC Fonunun Üç Aylık İncelemesinin (12/31/20) ardından kaldırıldığını ve fona dahil edilmeye uygun başka hiçbir varlığın bulunmadığını açıklandı.

Grayscale, XRP'yi delist etmesiyle ilgili şu ifadelerde bulundu:
3 aylık incelemenin sonrasında, Grayscale Digital Large Cap Fonu (DLC Fonu) için güncellemeleri duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. DLC Fonu, dijital varlık sınıfının (%70 hedef kapsamı) büyük sermaye segmentine maruz kalmayı amaçlayan pasif, kurallara dayalı bir stratejidir. XRP, DLC Fund’ın üç aylık incelemesinin ardından kaldırıldı. Dahil edilmeye uygun başka hiçbir varlık yok.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version