Ethereum Balinaları Ne Yapıyor! Resmen 1.5 Milyar Dolarlık ETH LONG Pozisyonu Kapandı!

Eth
Kripto para borsalarından biri olan Bitfinex'te yaklaşık 1.5 milyar dolar değerinde ETH 
LONG pozisyonu kapandı.

İlk olarak Cuma günü yaklaşık 600.000 ETH pozisyonu kapatılmıştı, ardından bugüne kadarki en büyük miktar olan 800.000 ETH 
LONG
 pozisyonu daha kapatıldı.

Bu durum çok kısa bir süre içinde gerçekleşti. Örneğin 800.000 sadece on dakikada kapatılırken 600.000 daha kademeli görünüyor. 2019 yazından bu yana bu pozisyonu biriktirmiş bir kişi veya kuruluş olabileceği öngörülüyor.

1.5 Milyar Dolarlık ETH LONG pozisyonunun kapatıldığı, bunların 800 bin adedinin 10 dakika içinde gerçekleştiği aktarıldı. Fiyatların zaman zaman düşmesine rağmen, LONG pozisyonları ya artış göstermiş ya da aynı seviyelerde kalmıştı, bu da bir tür planlı strateji olabileceği ifade ediliyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version