Ethereum Fiyat Analizi: ETH’de Neler Oluyor? Düşüş İhtimali mi Var?

eth fiyat analizi
Ethereum, 747 dolarlık yükselişine ulaştıktan sonra bir geri çekilme yaşandı.

Ledger çekilişi:
http://bit.ly/OcakAyiOzelBedavaLedger

Ethereum'un 572 dolardan 747 dolara kadar hareketi için Fibonacci Retracement aracını kullanarak olası bir ETH geri çekilmesi için bazı önemli destek seviyelerinin altını çizdik. ETH fiyat bilgileri kripto para borsası Icrypex'ten alındı.

Icrypex.com

Her zaman doğru olmasa da, MACD ve sinyal hattı sıfır çizgisinin çok üstünde kesişmekte görünüyor. Kesin olmamakla birlikte genellikle eğilimin ters yöne dönebileceği şekline yorumlanır. Ve MACD, kısa vadeli satış baskısına işaret etmek için düşüş eğilimi oluşturmanın eşiğinde görünüyor. Bu noktada 700 dolar desteğine kadar kademeli bir düşüş gerçekleşebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Ethereum, yükseliş kanalının üzerinde çıkarak 747 direncine agresif bir yükseliş gerçekleştirdi. Ardından BTC’nin düşüşüyle birlikte Ethereum (ETH)'un da da kanalın üst bandına benzer bir destek testinde bulunduğu görülüyor. Kanalın üst bandı ile kesişen 700 destek seviyesi, bu bölgedeki talebin güçlenmesini sağlıyor. Dolayısıyla BTC'nin kanalın üstünde kalması halinde Ethereum’un da 700 doların üzerinde kalarak yükselişine devam etmesi olasıdır. 

Ancak Bitcoin (BTC)'de olası bir aşağı yönlü hareket başlaması durumunda ETH'de de fiyatın bozulması beklenebilir.

700 dolar desteğini kırması durumunda Ethereum için ilk hedef 672 dolar desteğidir. ETH için sonraki destek güçlü destek bölgesi ise 650 dolardır.

Ethereum Nasıl Alınır?

Dünyanın en büyük Altcoin'i olan Ethereum (ETH)'u kendi araştırmalarınız sonucu satın almak isterseniz eğer Icrypex'i kullanabilirsiniz. Düşük komisyonlu ve uzman kadrosuyla 7/24 ilgili çağrı merkezi kullanıcılarına hizmet vermektedir. 


Icrypex'ten banka transferi ile Bitcoin ve Chainlink gibi Altcoin'leri alabilir, isterseniz de 7/24 kredi kartı ve papara ile kripto para satın alabilirsiniz.

Ledger çekilişine katıl:

Icrypex Twitter:


YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version