ATOM Fiyat Analizi: 2 Aralık [COSMOS]

ATOM Fiyat Analizi: 2 Aralık [COSMOS]
Geçtiğimiz yüzleri epey güldüren ATOM, 25 Kasım'da 6.48 dolara kadar yükselmişti, şu an yazım sırasında 5.32 dolardan işlem görüyor. 5 dolar direnci ile 5.39 desteği arasında gidip gelen Cosmos için yeni bir düşüş beklentisi kuvvetleniyor mu? 

Bedava Ledger Kazanma Şansı! https://bit.ly/KasimOzelLedgerCekilisi

Şimdi ise 4 saatlik grafiklere göre ATOM'da alçalan bir üçgen oluşuyor. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de üçgenin alt destek çizgisini yeniden teyit edilmesi, orayı kırması (5.09) ve orada tutunamaması durumunda düşüş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

ATOM Fiyat Analizi: 2 Aralık [COSMOS]
Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre olası ilk destek noktası 5.09 dolar ve söz konusu 5.09 dolar alçalan üçgenin alt sınırı tarafından da destekleniyor. Sonraki destek noktaları ise 4.97 dolar ve 4.70 dolar olduğu söylenebilir. ATOM için olası direnç noktaları ise 5.39 dolar, 5.58 ve 5.93 dolar olarak görünüyor.

RSI 44.78 puan ile orta çizginin biraz altında, ayılar momentumun kontrolünü ele geçirmeye ve onu 50'nin altında tutmaya çalışıyor gibi görünüyor.

OBV ayrıca, azalan trend çizgisiyle gösterilen alım hacminin düştüğünü de gösteriyor. Son 12 günde oluşan üçgenin tabanının altındaki OBV'de bir kırılma, yeni bir satış baskısını tetikleyebilir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version