Alman Bankası Stellar Blockchain'inde Euro Destekli Stabilcoin Çıkarıyor!

EURB
Alman bankası Bankhaus von der Heydt, ilk Euro stabilcoin (EURB) için Alman blockchain teknolojisi sağlayıcısı Bitbond ile işbirliği yaptı.

266 yıllık bir Alman bankası olan Bankhaus von der Heydt (BVDH), şu anda Bitbond ile ortaklaşa Stellar Blockchain'inde türünün ilk örneği Euro stabilcoin'i çıkarıyor. Bankaya göre, yeni piyasaya sürülen Euro stabilcoin (EURB), Avrupa kripto para pazarında Stellar Network'te önde gelen bir banka tarafından doğrudan piyasaya sürülen ilk stabilcoin. BVDH, 1754 yılında kurulmuştur ve kurumsal müşterilere odaklanan, AB bölgesinde faaliyet gösteren en eski bankalardan biridir.
Bitbond, Alman bankasının DLT teknolojisini entegre etmesine yardımcı oldu.

Alman bankasının dijital varlık saklama teknolojisi sağlayıcısı Bitbond ile ortaklığı, bankanın DLT teknolojisini menkul kıymetleştirme işine entegre etmesine yardımcı oluyor. Stellar Development Foundation, EURB'nin geliştirilmesinde önemli bir rol oynadı. Blockchain organizasyonu, danışma ve EURB'nin teknik entegrasyonunda destek sağladı. Bankhaus von der Heydt Genel Müdürü Philipp Doppelhammer, lansmanla ilgili olarak şunları söyledi: "Varlıkların ağda yayınlanma ve yönetilme kolaylığı nedeniyle Bitbond ve Stellar'a yöneldik."

Alman bankası, menkul kıymetleştirme süreci için EURB kullanmayı planlıyor

Genel müdür ayrıca, bir blok zinciri ödeme şirketi ve Stellar ağının ilk üyelerinden biri olan SatoshiPay'in ilk kullanım durumlarında, EURB'lerini DTransfer hizmetine uygulayacağını belirtti. DTransfer, farklı sabit paraları takas ederek ve dünya çapındaki bankacılık sistemlerine bağlanarak ticari müşterileri için küresel sınır ötesi para transferlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Alman bankası, menkul kıymetleştirme süreci için EURB kullanmayı planlıyor. BDVH'nin müşterileri artık zincir üzerinde sanal varlık transferlerini gerçekleştirmek için yeni başlatılan stabilcoin'i kullanabilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version